- 24 Kasım 2008
- 804
- 2
- 44
-
- Konu Sahibi barby_zennure
elamın anası benimkisi de gündüz uyumuyo..ilk 10 gün filan süperdi emer uyurdu akşama kadar..şimdi göğsümde uyuyo yatırınca 2 dk soora başlıo ağlamaya..gece de ağlıyo 2,5-3 gibi..kakıp emziriyorum filan...bi 3 saat filan ayaktayız..şanslıysak 2 saat..açıo gözleri faltaşı gibi uyutabilene aşk olsun..ooy oyy uykum waarrr
kızlar daha ne istiyosunuz gece uyumamaları o kadar fena ki..
bizim babamız da resti çekti.
artık gece ağladığında bebeği kaptığım gibi salona koşuyorum...
bir de bebeklerin gece uykusuna alışmaları için gece loş ışıkta olmaları gerekiyomuş. gndüz sesli gece sessiz ortam ayarlamalıymışız.
ha bi de gündüz emzirirken bebeklee konuşmak lazımmış. gece sükut...
ya bennimki bazen yarim saat bazende 5-6 saat uyuyor kalkmadan. Uzun uyuyunca ses yapiyorum uyansin acliktan öldü cocuk diye ama kalkmiyor yine. Acaba alip uyandirip emzirsemmi iyi olur yoksa uyandirmak iyi olmazmi uykusunumu alsa.
Bazende oglum uykusu olup bi türlü uykuya dalamiyor. Boyna acikmis gibi meme istiyor. Sanirim orada uykuya dalmak icin ama oradada herzaman dalamiyor. Bugün yine öyle oldu. saat 9 buccuktan beri ayakta arada 15-20 dk bi uyuyor agliyor. Gögsüm zimparalandi cikarim vermekten bi umut uyur diye ama nerdeeee. Nedenini bilmiyorum niye bööle oluyosa
Benim oğluşta geceleri pek uyumuyordu.Dün şöyle yaptım.Sütümü iyice sağıp gece 12de verdim.150cc kadar...Sabaha kadar uyudu.biberonla sütümü verince daha az gaz yaptı,daha rahat uyudu tontişim.Gündüzleri arada bir düzenli düzenli 3 saat uyuyor,arada bir uyumayacağı tutuyor bıdığın..Ama sütümü sağıp vermek rahatlattı onu,tavsiye ederim.
Ben el pompasıyla sağıyorum.20 dakka felan sürüyor.Her iki memeyi 10ar dakka sağıyorum.Üstelik pompa sütümü arttırıyor..