2009 Ekim-Bebeklerinin uyku ve emme düzenleri

Valla benimki içiyor,kendisi bir tosun paşa,2 haftada 1 kilo almış,doğum kilosu 3530 idi 2 haftada 4520 olmuş,tabi bunu ilk zamanlarda pompayla sütümü sağmaya borçluyum.Bebişim 8 gün yoğun bakımda kaldı.Akciğerlerindeki suyu çıkaramadı.Bu arada ben sürekli sütümü sağıp götürdüm.Pompada benim sütümü arttırdı.Birde bol su içtim.Humana still tea var.Günde 3 bardakta ondan içiyorum.Yani elimden geleni yapıyorum..

bnmkı gece uyumuyor hala yarın 15 gunluk olucak. gunduz uyuyor. ... neyse sağlığı yerınde olsun da. ödum kopuyo su ggrıpten valla... Allahım sen koru yarabbım

senağlamasenağlamasenağlama ben hiç memede uyuduğunu göremedim kuzumun ilk günler sütüm çok azdı sonra birden kesildi sonrasındaysa bi gliyo bi gelmiyo denemediğim şey kalmadı ama nafile yavrum emmeye uğraşıp duruyo bakıyo yok basıyo çığlığı senağlama artık sen ver o gelir lafını duymak bile istemiyorum nedense bi geliyo bi kesiliyo geldiğindede zaten çok az oluyo gene mama takviyesi geekiyo mecbur. ona rağmen bazen 3-4 saat tutuyorum memede yeterki bi damla olsa gelsede yararı olur diye ama sinirlerim iyice gitti artık uykumuzsa 3 saatte bir maşallah düzeni hiç bozulmadı.

senağlamasenağlamasenağlama ben hiç memede uyuduğunu göremedim kuzumun ilk günler sütüm çok azdı sonra birden kesildi sonrasındaysa bi gliyo bi gelmiyo denemediğim şey kalmadı ama nafile yavrum emmeye uğraşıp duruyo bakıyo yok basıyo çığlığı senağlama artık sen ver o gelir lafını duymak bile istemiyorum nedense bi geliyo bi kesiliyo geldiğindede zaten çok az oluyo gene mama takviyesi geekiyo mecbur. ona rağmen bazen 3-4 saat tutuyorum memede yeterki bi damla olsa gelsede yararı olur diye ama sinirlerim iyice gitti artık uykumuzsa 3 saatte bir maşallah düzeni hiç bozulmadı.

canim cok su ic ve sütlü ürünler süt yapiyormus diye söylemisti doktor bana... Gerci sen denemissindir olmayinca olmuyo iste... Benimde dün pek yoktu cocouk bütün gün dogru düzgün uyumadi agladi durdu Allahtan geceye dogru biraz sütüm olduda doydu uyudu cocuk gamyoncuiremsu

X