2009 Ekim Bebeklerinin Odaları

İlk odalarımız gelmiş. :nazar: Hayırlı olsun kızlar. Şimdi bu odaları gördükçe sabretmek daha da zorlaşacak gibi ya duramıyoruz işte kaydirigubbakcemile3
sağlıkla büyüsün bebişleriniz odalarında... Allah hepsini nazarlardan saklasın inşallah :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

canım net adresi yok ama sana tam adresini verebilirim....
yux mobilya (yukarıda fuk yazmışım :çok üzgünüm:fuk nerden çıktıysaaa:1rolleyes:)
yağız sok.14/A siteler ankara
canım birde ben modüler almak istemedim yoksa çok uyguna takımlar var..almışken güzel ve sağlam bişey olsun dedimm.....bu mağazada çok şık bebek odalarıda var...yerimseniben

teşekkürler canım kocamı kandırabilirsem gezecez bakalım siteleri

hayırlı olsun gizemcim ben kokusunu beklemeden yerlestırdım kaydirigubbakcemile3
bılmeyenlere resmını ekleyeyım buda benım mınıkımın odası

:nazar::nazar::nazar::asigim:

canım benim çoooooook güsel olmuş, Allah huzurla sağlıkla yatırsın bebişin, bebişlerimizi inşallahhhhh :Saruboceq:

hayırlı olsun gizemcim ben kokusunu beklemeden yerlestırdım kaydirigubbakcemile3
bılmeyenlere resmını ekleyeyım buda benım mınıkımın odası

:nazar::nazar::nazar::asigim:

canim bebeginin odasi harika olmus iyi günlerde kullanir bebegin insallah ne güzel cook mutlusun allahim bozmasin:nazar::nazar::nazar: herkes saglikla kucagina alir insallah bebeklerini:Saruboceq: gecen sene bizde bu aylarda hazirlik yapiyorduk simdi sipa kocaman oldualkisalkisalkisalkisalkisalkis

burcucuğum çok güzel olmuş kızının odası opuyorumnanaktan sağlıkla büyüsün inşallah içinde :nazar:

burcu-87 canım odanız harika
bebeğin güle güle kullansın inşalalh
acaba ne kadara aldınız :uhm:
belis mobilya bu bildiğim kadarıyla

kızlar yardımınıza ihtiyacım var.
Bebeğimin odası mavi yeşil olacak. Odada çok fazla renk cümbüşü olsun istemiyorum. Renkler birbirine uyumlu olmalı ve göz yormamalı. Yatağının üzerine krem rengi tülden cibinlik düşünüyordum. Fakat istediğim gibi bulamadım. Aşağıdaki modeller nasıl sizce. Hangisi daha iyi olur. Yada gidip perdeciden krem rengi sade bir tükmü diktirsem?? Siz nasıl yaptınız cibinliklerinizi??
Fikirlerinizi bekliyorum.

beşiğimizin modeli

dün gördüğüm modeller fiyatlarıda uygun geldi bana. 59 tl.

CBT01MAY01.jpg

CBT05FRM01.jpg

In%20my%20car%20-%20Cibinlik.jpg

Yorumlarınızı bekliyorum a.s.

Bebeğimin odası mavi yeşil olacak. Odada çok fazla renk cümbüşü olsun istemiyorum. Renkler birbirine uyumlu olmalı ve göz yormamalı. Yatağının üzerine krem rengi tülden cibinlik düşünüyordum. Fakat istediğim gibi bulamadım. Aşağıdaki modeller nasıl sizce. Hangisi daha iyi olur. Yada gidip perdeciden krem rengi sade bir tükmü diktirsem?? Siz nasıl yaptınız cibinliklerinizi??

beşiğimizin modeli

CBT01MAY01.jpg

CBT05FRM01.jpg

krem rengi cok sade olur canim ama mavi kremrengi ilabilir veya turkuaz beyaz cok hos durur....

beşiğimizin modeli

CBT01MAY01.jpg

CBT05FRM01.jpg

canım hepsi güzel ama anladığım kadarıyla sade bişey istiyosun ikinci ve üçüncü model güzel

henüz cibinlik yaptırmadım. alacağım uyku setine göre değişecek. funna baby' de beğendim. onu alırsam zaten cibinliği de satılıyor ayrıca. yok farklı bir şey bulursam bu arada, kendim de yaptırabilirim. maddi açıdan sıkıntı yaratmıyorsa uyku setiyle takım olması çok daha şık tabii.. derim ben..

Ah ben daha önce uyku setini aldım. İleride cibinlik sorunum olacağını bilseydim takım alırdım.
Ama annem el attı bu konuya :) az önce konuştuk. bi arkadaşı diktirmiş. Şahane olmuş diye anlatıyor. Akşam resmini gönderecek beğenirsem istediğim renkte diktirebileceğim.

Bu arada gerçekten zor bir durummuş. Uyku setini almayanlar cibinliiğiyle takım alın benden size tavsiye a.s.

kızlar begendıgınıze sevındım tesekkurler :asigim:

burcu-87 canım odanız harika
bebeğin güle güle kullansın inşalalh
acaba ne kadara aldınız :uhm:
belis mobilya bu bildiğim kadarıyla

annemler almıstı canım yanlıs hatırlamıyorsam 1.600 yada 1.700uyku setıyle beraber aldılar :1rolleyes:

Ah ben daha önce uyku setini aldım. ıleride cibinlik sorunum olacağını bilseydim takım alırdım.
Ama annem el attı bu konuya :) az önce konuştuk. bi arkadaşı diktirmiş. Şahane olmuş diye anlatıyor. Akşam resmini gönderecek beğenirsem istediğim renkte diktirebileceğim.

Bu arada gerçekten zor bir durummuş. Uyku setini almayanlar cibinliiğiyle takım alın benden size tavsiye a.s.

uyku setini aldıysan, mümkün olduğunca sade birşey olmalı tabii. ikinci güzel dedim ama desen olarak belki de senin setten çok farklı. düz, sadece renklerle hareketlendirilmiş birşey bence çok hoş olur. bizimle de paylaşır mısın resmi canım? yerimseniben

Son düzenleme:
uyku setini aldıysan, mümkün olduğunca sade birşey olmalı tabii. ikinci güzel dedim ama desen olarak belki de senin setten çok farklı. düz, sadece renklerle hareketlendirilmiş birşey bence çok hoş olur. bizimle de paylaşır mısın resmi canım? yerimseniben

Tabikide paylaşırım hele bir resim gelsin yerimseniben
Herşeyi tamamlayıp odamızın resimlerini paylaşmayı öyle çok istiyorum ki artık sabırsızlanıyorum zemuszemus
Bu arada seninkileride merak ediyorum canım. İkeadan aldım demiştin. Ben ordakileride çok beğendim çünkü.kaydirigubbakcemile5

burcu_87 çok güzel canım sağlıkla doğsun ve büyüsün inşallah.geçen yıl bizim topicten edhak ta aynı takımı almıştı oğluna tesadüf işte:))

burcu odanız cok güzel saglıklı günlerde yatsın içinde insallah...

X