2009 Ekim Bebeklerinin Odaları

ben kapı süsü için minik bi çivi çaktım kapının tepesine görünmeyen kısmına ona astım

beşiğin içine uyku setini koydum uyku setleri boy boy oluyo beşiğe göre olanla değiştirebilirsin

besıgı aldıgım yerden uyku setını aldıgım ıcın sorun olmadı
kapı susu ıcınde tulle cevreledım kapıyı sonrabuyuk catal ıgneyle tutturdum

bızım kapı susumuzde bu

kapıya artı seklınde bagladım arkaya dugum attım hedıye paketıne nasıl kurdele baglanıyosa oyle bagladım canım

kapı süsümüz henüz bağlamadık. teyzemizi bekliyoruz o bu konularda beceriklidir(tarih düzeltilmemişş yine)

allah içine sindirsin esmacım çok hoş bol takılar takılsın inş. meleğine kısmeti bol olsun

buda odamız eksiklerimiz var daha perdemiz alınıcak halımız alınıcak.eşyalrını henüz yerleştirmedim. dolapları havalandırıyorum henüz mobilya kokusu gitmedi... bakalım beğenicekmisiniz yarenin odasını

allah içine sindirsin esmacım çok hoş bol takılar takılsın inş. meleğine kısmeti bol olsun
amin cnm hepimizin bebişleri bereketli ve kısmetli olsun.

esmacim kapi susunde .digeride cok guzel :))

saol mehaycım. herşeyi içime sinerek aldımm..insan herşeyin en güzeli olsun istiyorrr....sağlıcakla gelir bebişlerimiz inş.

esmacım güle güle kullansın bebişin.çok şuker olmuş odasıyerimseniben
burcucum kapı süsünüz çok ciciyerimseniben

esmaccım güle güle kullanın çok şeker odanız. kapı süsünüz ve altın yastıınız da harika. Sağlıkla kullanın inşallah
a.s.

esmacım canım oda takımınız ve süsleriniz çok gzüel güle güle kullansın prensesin

kapı süsleri çok güzell..esmacım odada çok güzelll

esmaccım güle güle kullanın çok şeker odanız. kapı süsünüz ve altın yastıınız da harika. Sağlıkla kullanın inşallah
a.s.

esmacım canım oda takımınız ve süsleriniz çok gzüel güle güle kullansın prensesin

hepinize teşekkür ederiz beğendiğinize sevindim.Şeniz
ya bu mobilya kokusu bi türlü gitmedi. 1 haftadır havalanıyoo sizinde mi öyle..

tesekkurler lalll ım a.s.

esmacım odanız ve kapı susunuz cok guzel cok begendım melegın ıcınde saglıklıca buyusun
kızlar yanlız bakıyorumda hepınız yatagının uzerıne ortulerı sermıssınız sımdıden tozlanmazmı ben sermedımde CADIARZU

esmacığım çok güzel olmuş kızının odası.. sağlıkla, huzurla uyusun inşallah :nazar:

ben de sermedim henüz uyku setini..

tesekkurler lalll ım a.s.

esmacım odanız ve kapı susunuz cok guzel cok begendım melegın ıcınde saglıklıca buyusun
kızlar yanlız bakıyorumda hepınız yatagının uzerıne ortulerı sermıssınız sımdıden tozlanmazmı ben sermedımde CADIARZU

esmacığım çok güzel olmuş kızının odası.. sağlıkla, huzurla uyusun inşallah :nazar:

ben de sermedim henüz uyku setini..

amin kızlar. hepimizin bebişleri odalarında sağlıklı büyür inş.
ben serdim ama zaten ayrıyeten uyku seti aldık 2 tane onları kullanıcaz.annanesi aldı yıkadı ütüledi onları sericem bu süs niyetine.

X