2009 Ekim Bebeklerinin Odaları

bulcukkk iyi günlerde sağlıkla kullansın oğluşunnn odasınıııyerimseniben

Bulcukcuğummm çok şeker olmuş odanız... Melek odası olmuş gerçekten... paşan içinde melekler gibi uyusun inşallah
a.s.

gizemcim güzel günlerde uyusunda büyüsün oğluşun

candy maşallah odanıza harika olmuş toz pembe herşey... valla bu kızları gördükçe benimde kendime öyle oda hazırlayasım geliyor kaydirigubbakcemile3

Gizoşum sende harikalar yaratmışsın valla... Doracık yumak yumak uyusun beşiğinde inşallah opuyorumnanaktan

elifcim gizemcim harika olmus odalariniz bebisleriniz iyi gunlerde kullansin insallah...

gizemcim bulcukçum çok güzel olmuş odalarınız...paşalarınız sağlıkla yatsınlar içlerinde...

sağolun teyzelerii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim::asigim::asigim:

gizoşum, candyelif, bulcuk...... çok güzel kuzuların odaları.. sağlıkla, huzurla uyusunlar inşallah içlerinde..:nazar:opuyorumnanaktan

Bulcukcuğummm çok şeker olmuş odanız... Melek odası olmuş gerçekten... paşan içinde melekler gibi uyusun inşallah
a.s.

bulcukcum çok şkr olmuş tatlım odanız

bulcuk gule gule kullanın şekerım

gizoşum, candyelif, bulcuk...... çok güzel kuzuların odaları.. sağlıkla, huzurla uyusunlar inşallah içlerinde..:nazar:opuyorumnanaktan

bulcuk gizem cok sekr olmus oluslarınızın odası maasllah

çok teşekkür ederiz teyzeleri opuyorumnanaktan
amiiinn

bulcukçum bebeişin odasını sağlıklı mutlu günlerde kullansın.... neredeyse herşeyleri hazır bi de doğsalar...

çok şeker olmuşşş dora bebek sağlıkla kullansın canımmmmm opuyorumnanaktan

çok güzel olmuşş odasıı sağlıkla kullanın opuyorumnanaktan

bulcukçum bebeişin odasını sağlıklı mutlu günlerde kullansın.... neredeyse herşeyleri hazır bi de doğsalar...

bulcukum bebisinin odasi cok guzel olmus gule gule kullansin bebisin...

sağolun kızlarropuyorumnanaktan

hepimizin bebişlerinin odası beşikleri çok çokkk güzell sağlıkla huzurla büyüsünler inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq
:

Ayy yeni odalar gelmiş hepsi birbirinden cici...

Gizem çok tatlı olmuş ,renkler ne güzel iç açıcı,yatak koruması uyku seti çok cici olmuş,çokta süslüyüz anacığım,sağlıkla kullansın oğluşun...

Bulcuk maviş maviş çok güzel olmuş bebişin güle güle kullansın odasını...

yağmurcan, candyelif, gizem, bulcuk odalarınız çok güzel olmuş, sağlıklı günlerde kullansın kuzucuklarınız:nazar:

selam kızlar
kapı süsünüzün tülünü nasıl bağladınız?? yada diktiniz mi ?? yada ne yapılmalı?
Benim hiç bir fikrim yok yardımcı olurmusunuz ?
Süsümüz aşağıda resimdeki gibi. Bende tülünü o şekilde yapmak istiyorum
Fikirlerinizi bekliyorum a.s.
b_719225516170f6a2296f76531f865852.jpg

kızlar beşiğin ıcıne ne serıyonuz.uyku seti fazla büyük gelıyor ne yopacagım ben

X