2009 ekim bebeklerinin gelişim resimleri!!!

kıyamam minnoşum sana yaa canım benim bol bol istirahat et ee doğumu kolaylaştırmak için yürüyüş yapmak gerek değilmi sen yapamazsında aman bebiş sağlıklı olsun sen sağlıklı olda aman ii ol canım benim kıyamamam :teselli:

burcum maşallah kısına yerim ben onu yaa.....
bende yarın görücem bebişimi heyecan dorukdaaa:asigim:

WROSE maşallah kısına bu ne güzellik böle yawww allah sağlıklı uzun ömürler versin tatlım

wrose ajkım maşallah kısıına..pıtırcık tamm...kırk binkere maşallahhh:asigim:

Bu da bizim yakışıklı oğluşumuz teyzeleri:)

Allah sağlıklı bişekilde kucağına kavuştursun canım
İnşallah ben de haftaya cuma göreceğim oğluşumu... çooook özledim onu :çok üzgünüm:

aslında onu görmeyi özledim :asigim: yoksa kuzularımız sağolsunlar hissettiriyorlar kendilerinikaydirigubbakcemile3

strawberry çok yakışıklı çıkmış maşallah oğluşun..Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı..bende çok özledim oğluşumu hemde çok :gitme:

burcu ve wrose şimdi gördüm sizin kuşlarınızı..maşallah ne kadarda büyüdüler ya..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..:Saruboceq:

Allah sizin de bebişlerinizi sağlıkla nasip etsin inşallah :Saruboceq:

strawberry29 maşallah canım oğluşuna...

Teşekkür ederiz teyzesi size de maaşallah

oyy cok tatlıı agzı burnu herbıseyı cok bellı guzel foto vermış kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederiz teyzesi opuyorumnanaktan çok fotojeniktir benim yakışıklımkaydirigubbakcemile3

strawberry çok yakışıklı çıkmış maşallah oğluşun..Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı..bende çok özledim oğluşumu hemde çok :gitme:

Öööledir teyzesi oğluşum benim sırnaşık şey
Amin inşallah hepimize canım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…