2009 ekim bebeklerinin gelişim resimleri!!!

artıkın meleklerimiz tamsığmıyo demi ultrason resimlerine olsun allah nasip etsin de büyüme fotoğraflarını koyalım meleklerimizin inş.

strawberry maaşallah oğluşuna ben hiç 3lü yada 4lü usg ye giremedim. fethiyede yok çünkü. sen bebişinin ansıl bişey olacağıyla ilgili az çok bilgi sahibi oldın daha doğmadan ne güzel

yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuu opuyorumnanaktan maşallah canım Allah kucağında sağlıklı görmek de nasip etsin

strawberry maaşallah oğluşuna ben hiç 3lü yada 4lü usg ye giremedim. fethiyede yok çünkü. sen bebişinin ansıl bişey olacağıyla ilgili az çok bilgi sahibi oldın daha doğmadan ne güzel

uyyşşş maşallah yerim ben o dudakları yaa çok tatlı maşallah maşllah.

Çok teşekkür ederiz teyzoşları sizlere de maaaşşaallaahhh .Allah hepimizin evlatlarını nazarlardan saklasın :Saruboceq:

bu da benim olumun gecen ayki resmi yanaklanmıs tosunum:))) doktor sana bakıyor annesi bak dedi ayy içim bi tuhaf oldu... haftaya yeni resmini alacaz insallah...maasallah

bu da benim olumun gecen ayki resmi yanaklanmıs tosunum:))) doktor sana bakıyor annesi bak dedi ayy içim bi tuhaf oldu... haftaya yeni resmini alacaz insallah...maasallah

valla sanki bakiyor gercekten nasil acmis gozlerini oyle kocaman kocamankaydirigubbakcemile3

ya ben hiç bişey anlamıyorumm yaa kendımınkılerdende bu sıyahlılardanda banada anlatın..

ilk bakista bende anlamamistim ama dikkatli bakinca sadece sol gozunu ve altinda dudaklarini yanaklarini gorebilirsin :))))))

maşallah kuzularımıza ne kadar netler artıkınn ayy yerim ben bunları yerim şeker böcüklerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…