2009 ekim bebeklerinin gelişim resimleri!!!

maşallah tüm meleklere.allahım esirgesin korusun...sağsalim kucağınıza alın inşallah....

tsk ederiz canım sen maasallah büyütmüssün bile:)))))

yanlıs yapmısım da

Son düzenleme:
şimdi yapacam:))))))

Son düzenleme:
yaaa ben bebeişimin kıyafetlerini bu topiğe koymaya calısıyrum bi sattir..özür özür özür...nesse düzeltitorum:))))

Son düzenleme:
heyyyyt be sonuda çözdüm olayııı yaptım:))))

kızlar kızımın ilk videosu yalnız elleriyle yüzünü örttü cehhe yaptı sevmedi çekilmeyi utandı kızım 15gün sonra yine bakcaz göstercekmi yüzünü kuşum

kızlar kızımın ilk videosu yalnız elleriyle yüzünü örttü cehhe yaptı sevmedi çekilmeyi utandı kızım 15gün sonra yine bakcaz göstercekmi yüzünü kuşum

maşallah canım kızına..senin kızda benim oğlan gibi utangaç yüzünü kapatmış..bu aralar böyleler demekki..kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

cokacimcoookcokacimcoook yirim ben bu utangac kusu :asigim:
benımkıde bugun aynı boyleydı kız bebıslerı cok utangac oluyo kanımca kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…