Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13 gün ve hala düşmedi göbüşümüz.......akannehir
yok şekerim göğsünü yıka dedi emzirdikten sonra.
bebişin tükrüğü kalmasın diye..
nabersiniz kızlar biz uykusuz bi gece geçirdik hoşaf gibiyim kızım dün gece hiç uyumadı neredeyse.
gece uykularınız sizin ne alemde?
aç kalmasın canım iki saatte bir uyandır emzir uyusa da.Benimkisi de gündüz devamlı uyuyor gece de acıkıyor haliyle emmek istiyor sık sık, bu sefer tuvaletini yapıyor, altını açınca da uykusu açılıyor, uyanınca emmek istiyor tekrar, böyle bir döngü halinde faaliyetimiz gece boyu devam ediyor, Gece-gündüz farkı yaratmak için banyoyu gece yaptırayım dedim, bu sefer hem gündüz hem de gece uyudu, aç kalıcak diye korktum.
çığlıkla uyanması normal mi canım bi sancısı falan yoktur inşallah..şuan moldova konçerto müzigiyle uyuttum keman sesine aşık kızım benimmm ama gelgördi gece yine 2saatte bir uyancak hemde çılgınlar gibi çıglık atmayı ögrendi zilli korkuyoım uyanırken çıglıkla uykumuz bölünüyo hehe alışltık artık
aç kalmasın canım iki saatte bir uyandır emzir uyusa da.
çığlıkla uyanması normal mi canım bi sancısı falan yoktur inşallah..
gazını çıkarıyo musun..
allah allah ya onlar seslerini keşfedecekler diye biz kafayı yiycez...normalmiş cnm zilli kızım sesini keşfediyomuş doktoprumuz dedi annesi artık herşeye cevap verir hatta ona kızdıgında dudagını bile büker sana eee ovv die cvp lar verir kızımız büyüyo artık oyun yapıyo bagırarak dedi gazını maşallah her memeemdigimde enaz 5kere garg diyerek çıkarıyoz kuzum çok gazlı doguştan çünkükaydirigubbakcemile2
bence şikayet etme evde zarıl zarıl ağlayan bi yaratık -ne kadar da sevimli olsa- çok iç açıcı değil.hadı aglamaları seslerını kesfedıyolar ya benım kızın homurdanmasıneyını kesfedıyor :kedi:
aglama fazla yok homurdanma coooook :sinifsinif: