Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim gogsum doldugunda kendiliginden sut bosalıyor ustum basım batıyor sizdede oyle olan varmıı yada emzirirken digeride akmaya baslıyor
bir yandan iyi diyorum herhalde sıkıntı yapmasındansa
bir yandan da sut bosa gidiyr iyi mi kotu mu anlamadım :sinifsinif:
kalemiticim benım sütüm hastanede gelmemişti,bebişime mama verdıkleri plastık küçük bi bardak vardı,onlardan eve de getrımıştım,şimdi çok şükür emiyor bebeğim ama tek göğsümü diğerinin ucu içe dönük bi türlü almadı,onu sağıyorum mecburen ,birini emerken emmediği göğsümün altına o plastik 25ml.lik bardağı koyuyorum dolup taşıyo bazen...sağdığım süütü ve bardağa biriken sütü biberonla verıyorum sonra ..yani farkında olmadan çok fazla süt akıo ...bence sütünü ziyan etme,,,
maşallah canımm sutune
farkında olmadan akıyor inan once gogus ucum sızlıyor sonra bakıyorm şıp şıpp bosalyr
nasıl muhafaza edebilirim kii sutyen taksam iyi olcak gogus pedi ile de akmasını engelmeyi deneyim
rahatsız olmuyo musun tatlım, bi de lımbır lımbır sallanıyolardır kocaman şimdi. laelaelaelaelaesarkıcak galiba gozumde buyuyo sutyen takmakk
göğüs ucu kullanmanı tavsiye ederim ememdiği göğsünü rahat tutarkalemiticim benım sütüm hastanede gelmemişti,bebişime mama verdıkleri plastık küçük bi bardak vardı,onlardan eve de getrımıştım,şimdi çok şükür emiyor bebeğim ama tek göğsümü diğerinin ucu içe dönük bi türlü almadı,onu sağıyorum mecburen ,birini emerken emmediği göğsümün altına o plastik 25ml.lik bardağı koyuyorum dolup taşıyo bazen...sağdığım süütü ve bardağa biriken sütü biberonla verıyorum sonra ..yani farkında olmadan çok fazla süt akıo ...bence sütünü ziyan etme,,,