2009 Ekim Bebekleri

ncinar dualarım senin ve kızın için cnmm allahım tez zamanda kavuştursun sizi sağlıklı kocaman bi ömürle birlikte olacaksınız allahın izniyle inşş :Saruboceq:

kızlar Allah hepinizden razı olsun kimseye yasatmasın insallah erken dogum daha dokunamadım kuzuma camın arkasından bakıyoruz ama binlerce sukurler olsun yasıyor ya nefes alıyor ya binlerce sukur Allahıma :nazar: bi sorunumuz yemek emme refleksi gelismemis balımın onu bekliyoruz kendi beslenebildigi zaman alıcam kollarıma insallah kızımın adı zeynep epidural sezeryan oldum 1640 gr dogdu annesini kuzusu listeye eklersiniz dualarınızı esirgemeyin ne olur kızımından

cnm çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda alırsın kuzunu kollarının arasına ikinizinde iyi olmasına çok sevindim erken doğumun sebebi nedir tetikleyen bir durum mu oldu

Ayy sölemişti kızlar ama görünce daha bi tuhaf oldum =(
Allah bi an önce kollarına almayı nasıb etsin..Sağlıklı olması en güzel haberin..
29 ekimde bizim tarihimiz,heyecan bastı tahminii doğum tarihini görünce :kedi:

kızlar Allah hepinizden razı olsun kimseye yasatmasın insallah erken dogum daha dokunamadım kuzuma camın arkasından bakıyoruz ama binlerce sukurler olsun yasıyor ya nefes alıyor ya binlerce sukur Allahıma :nazar: bi sorunumuz yemek emme refleksi gelismemis balımın onu bekliyoruz kendi beslenebildigi zaman alıcam kollarıma insallah kızımın adı zeynep epidural sezeryan oldum 1640 gr dogdu annesini kuzusu listeye eklersiniz dualarınızı esirgemeyin ne olur kızımından

canım...Allah yardımcın olsun..benim adım da zeynep..Rabbim adaşıma güç kuvvet versin inşallah..hep aklımda ve dualarımdasın...kızını kucağına alınca sevincini de paylaşıcaz burdan inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bizde 35+3 olduk oğlumla, beklenen doğum tarihimiz 1-2 ekim, asıl doğum tarihimiz 12 ekim, genelanestezi ile sezeryan olcam.bende tüm anne adayları gibi çok heyecanlıyım.ilk bebeğim oğlum kutay ı çok merak ediyorum

canım çok çok geçmiş olsun. Allahım sağlıkla meleğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. bende kasım annesi olacağım dualarımız sizinle :Saruboceq:

rabbim saglıcakla kucana almayı nasip etsin bebegini inşallah biran önce alırsın yavrunu kucagına:Saruboceq:

topic sahibi de ikinci meleğimizi getircek bize yrn iişallahh...Allah yardım etsin musyascımm opuyorumnanaktan

X