2009 Ekim Bebekleri

selam nurefsancım yarın doğuma giriyorum yazmışsın zaten 38+ 0 oluyorum oğlum kısmetse YUSUF BORA teyzoş

Normal Dogum Bekleyenler Listesi
16ekimnormaldogum.jpg

Son düzenleme:
....................DOGUM YAPANLAR LISTEMIZ...................
16ekimdogumyapanlar.jpg

BEKLEYENLER LISTESI

16ekimdogumbekleyenler.jpg

Son düzenleme:
sonunda doğum yapanlar arasında gördüm kendimi çok mutluyum bu arada 2850 kılomuz :) genel anestezi

nurefşan guncel haberlerı bılmıyorum ama sağlıkla al kuzunu kucağına canım benım rabbım rahatlıkla kurtarsın.

maşallah yeni bebişlerimize de annelerimize de :nazar:

nurefsancım hayırlısı canım al artık getir kızımızı canım :eek: :Saruboceq:

benim bebikk 47.5 cm 2910 gram doğdu tabi şişlik inince biraz sönmüş kilosu :)

Kızım Ela, 16 Ekim 2009 tarihinde, saat 08:17'de genel anestezi ile 3.125 gr ve 51 cm olarak dünyaya geldi. Şimdi hastanedeyiz. Allah'a şükür herşey yolunda.
Meleklerine kavuşan anneleri kutluyor, meleklerini bekleyenlere Allah kurtarsın, bir an önce bebeklerini kucaklarına alsınlar diyorum.

Kızım Ela, 16 Ekim 2009 tarihinde, saat 08:17'de genel anestezi ile 3.125 gr ve 51 cm olarak dünyaya geldi. Şimdi hastanedeyiz. Allah'a şükür herşey yolunda.
Meleklerine kavuşan anneleri kutluyor, meleklerini bekleyenlere Allah kurtarsın, bir an önce bebeklerini kucaklarına alsınlar diyorum.

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım... maşallah kızına :nazar:

hoho allah bağışlasın cnm, ömürlü olsun.:nazar:

X