2009 Ekim Bebekleri

Dogum yapan anneleri tebrik ediyorum 1 haftadir giremedigim icin takip edemedim o yuzden herkesin ismini tek tek yazamadim.Allah anali babali saglikli buyutsun insallah.

Keremim seni de Allah kurtarsin canim.

Benim de 15 i kesin canım genel aneztezi sezeryan beklenen tarih 24 ekimdi kızımın adı Defne Maya bizide eklersen seviniriz şimdiden teşekkürler

Bir de kızlar erken gelir derler, listede normali bekleyip de son haftalarına kadar gelen 15 kişinin sadece 4'ü paşa bekliyor, diğerlerinin hepsi nazlı prenses!!!

Hadi hayırlısı bakalım...

işte 34günlük zeyneb ada gece çektik hiç uyumaya niyeti yok kuzumun ve poz vermeyi seviyoooo

[URL=www.resimupload.com/ds953165998_Resim_010.html][/URL]

buda sabahgezmeye gderken çektikkk kızımı maşallah :nazar:

[URL=www.resimupload.com/ds632074685_Resim_227_(450_x_600).html][/URL]

maaşallah prensese :nazar: kocaman olmuş allah nazardan saklasın opuyorumnanaktan sen büyüttün biz daha doğuracağız kısmetse kaydirigubbakcemile3

nurefsan canım, ben de 16 ekim' de kavuşuyorum inşallah kızıma :asigim:.. sezaryenle, sanırım epidural olacak.. perşembe kesinleşecek o kısmı..

değiştirirsen sevinirim.. teşekkürler.. a.s.

saolun canlarım az önce ikinci sarılık aşımıızı olduk geldik zeyneb 4kilo olmuş şükür maşallahhh 1ayda iy ikilo almış dedi hemşiremiz

cnm anne sütü alıyo tek gögsümden ötekini küstürdü emmiyoda mamayı çok çok acıkırsa doymazsa veriyom günde 1kere oda bigüğn veriyosam diger gün vermiyomm

darısı basımıza canım maasallah :nazar:
15.gunkı kontrolumuzde dogdugumuz kılodaydık dr eger kılo alımı ıyı olmazsa mamaya baslarız dedı ınsallah gerek kalmaz benneyaptımki bu yuzden sordum canım gamyoncuiremsu

musyascım maşallah meleğine opuyorumnanaktan

nurefsancım benim 21 ekimde olacak nasipse...

X