2009 Ekim Bebekleri

Dogum Yapanlar Listemiz
13ekimdogumf.jpg

canım benim bebeğimin doğum kilosu 4.540 boy 51.5

beryalcigim bi yanlislik olmus eski listeyi eklemisim ..
simdi ben listeyi yenileyecegim fakat sen listeyi alinti yapmissin lutfen silermisin????

nurefşan ben nıye yokum doğum beklenıyor listesinde benıde ekle belkı uğur getirirde bende doğururumm...

canım benide ekleyin doğum bekleniyor listesine yatsaydım hastaneye belki doğurmuştum bileeee offff :çok üzgünüm:

dogum yapanlar listesinde dogum bekleniyor olarak yazdiklarim o gun kesin sezeryan olacaklar ..normal dogum yapacak arkdasta eger acilmasi olmazsa sezeryan olacak
o yuzden arkdaslarida ekledim eger 16 ekime kadar kesinlesen dogum tarihleriniz varsa ekleyeyim....
bana tarihlerinizi soylerseniz yazayim...

nurefşan ben nıye yokum doğum beklenıyor listesinde benıde ekle belkı uğur getirirde bende doğururumm...

canım benide ekleyin doğum bekleniyor listesine yatsaydım hastaneye belki doğurmuştum bileeee offff :çok üzgünüm:

Canım doğum tarihim 15 ekim g.a sezeryan olacak.
Herkese hayırlı doğumlar diliyorum, Allah sağlıkla bebişlerimizi nasip etsin inşallah :Saruboceq:

nurefsan canım benim olumun adı yusuf utkan oldu deiştirirsen sevinirim :kedi:

ya canim zaten degistirdim bir onceki sayfada son liste sagolsun beryal listeyle alinti yaptigi icin!! karisiyor...eski liste son sayfadaki

nurefşancım canım...sağol listeye eklemişsin beni heyecanlandım birden:kedi:yalnız beklenen doğum tarihimiz 17 ekim..sezeryan tarihimiz 14 ekim..39+4 te sezeryan olucaz inşallah..sezeryan şelimiz de epiduralmişyerimseniben sana zahmet düzeltir misin:kedi:

sağol Nurefşancım ellerin dert görmesinopuyorumnanaktan

nurefsanım canım doğum kilolarımız 2100 ve 2280 gr. canımm opuyorumnanaktan

canımcım yarın bızde doğuma alınıyoruz sanırım once sunı sancı ama dayanamayacağım için sezeryan..

X