2009 Ekim Bebekleri

oyy oyy zuzumda listede hadi inşallah.......:Saruboceq:
sağlıkla sıhhatle annesine gelir berroşumuzzz:asigim::Saruboceq:

allahım nazarlardan korusun meleklerınızı Çok Şekerler hepsıde ya dorada tombıŞ mınıko maŞallah 41kere sÜbhanallah

merhaba arkadaşlar

dün ben de hastanedeydim

nst ye girdim

çok şükür oğluşumun kalp atışları normal çıktı

dr bey alttan muayene etti ve sonuç " sezeryan "

muayenedeki kartıma balıp bi sezeryan günü planlıcaz dedi

telefonla arayıp "o " günü öğrenmek kaldı

hem korkuyorum,hem heyecanlıyım

inşallah operasyon iyi geçer

normalde doğum tarihimiz 17 ekim ama

bakalım ne zaman gelicek tatlı oğlum

kızlar uyuzcimemeyle beraberdik sabah hastahanede maşallah kendisi iyi. Atatuğ 'cuk ise kuvezde solnumuyla ilgili bir durummuş yarın cimcime çıkıyor hastahaneden uğrar muhakkak daha detaylı açıklayacaktır kendisi. şimdi dualar onlar için

TeŞekkÜr ederız teyzelerı darısı en kısa zamanda sızın baŞınıza

canım beni de ekler misiniz listeye

normal bekleniyor. 38+ 6 dayım bugün . 15 ekim tahmini doğum tarihi ve kız

mrb kızlar kaç gundür giremıyorum. doğuranlara allah analı babal buyutsun. bnm de heran olabılırmıs yada daha 15 gun var esım yalnız bırakmıyor k.valdemdeyım sureklı cumartesı kendı annem gelcek inş.fırsat buldukca gırıyom suan için. herkese kolay gelsın...

kızlar ben de kasım anası olcam inş:)
doğum yapanlara geçmiş olsun diyorum
yapacaklara da kolay gels,in:)
sıra bize geliyor artık
inş bebeklerinizle mutlu ve sağlıklı yaşarsınız

doğum yapan ve miniklerini kollarına alanları tebrik ediyorum..maşallah hepside çok tatlılar...

NUREFŞANCIM..sezeryan tarihimiz 14.10.2009 saat 11:00 olarak belirlendi..hayırlısı olsun hakkımızda..hiç niyeti yok ama bakarsın kızımın erken geleceği tutar,belli mi olur dimikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…