- 15 Ocak 2009
- 80
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar, bende doğurdum 2 Ekim de 37+6 da Oğlumun kilosu 3440 gr., boyu 50 cm. Epidural normal oldu.Şimdi biraz emzirme problemimiz var bide dikişlerim acıyor ama oğluma bakınca hepsini unutuyorum. Neyse bizimki ağlamaya başladı. Herkeze hayırlı doğumlar.
Kızlar, bende doğurdum 2 Ekim de 37+6 da Oğlumun kilosu 3440 gr., boyu 50 cm. Epidural normal oldu.Şimdi biraz emzirme problemimiz var bide dikişlerim acıyor ama oğluma bakınca hepsini unutuyorum. Neyse bizimki ağlamaya başladı. Herkeze hayırlı doğumlar.
selam kızlar merhaba bende bi ekim annesi olarak 15 gün önce 23 eylülde 36. haftamın başında erken doğum yaptım. uzun zamndır giremedim çünkü bebeğim 1 hafta küvezde kaldı sonra eve geldi sarılık oldu tekrar yattı. anca toparlandık ve geldik. zor bi 15 gün geçirdim anlıycağınız ama şuan iyiyiz allaha şükür teyzeleri...
bebeim prematüre olarak geçio zor bi doğum sürecinden sonra sezeryan ile 36. haftamın başında 2 kilo 500 gr olarak dünyaya geldi...
bebeğini kucağına alan herkeze allah analı babalı sağlığı ile büyütsün diyorum..
çok büyük geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün bir daha hiç ayrı bırakmasın inş.
serincim tam olarak kacinci haftada dogum yaptigini bebeginin ismini ve hangi dogum sekliyle dogum yaptigini yazarmisin listeye yazacagim...
Allah anali babali buyutsun insallah...
nurefsancım ben 36+3 haftamda 23 ekim 2009 da sezeryan ile doğum yaptım. kızımın adı serin
eski listede doğum tarihi 18 ekim olarak geçio ve normal doğum olarak geçio ama malesef yapamadım normal doğum bi komplikasyon oluştuğu için.
amiiin cnım hepimizin bebişlerini inşallah...
listenin sonu geldi maşallah rabbim kalan arkadaşlarada hayırlı doğumlar nasip etsin inş.
tabi banada :ecrin_bebek: