2009 Ekim Bebekleri

şeydacım gizoşcum maşallah oğuşlarınıza Allah nazarlardan korusun

kızlarrrrrrrrrrr bi haberde ben verim
UYUZCıMCıME nin kuzucuk biraz önce sezeryanla doğdu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ikiside iyilermiş maşallah. :)))))))))))
darısı başımıza.

şeyda gizem Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün. bahtları güzel talihlerini açık etsin inş.

UYUZCİMCİME nin kuzucuk biraz önce sezeryanla doğdu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ikiside iyilermiş maşallah. :)))))))))))
darısı başımıza.

ne güzel ya maşallah bebişine opuyorumnanaktan
darısı başımıza inşallahh :Saruboceq:

maşallah cimcimeye ve oğluşunaaaa
darısı bizeeeeeee

UYUZCİMCİME nin kuzucuk biraz önce sezeryanla doğdu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ikiside iyilermiş maşallah. :)))))))))))
darısı başımıza.

maaşallah taze anneye de kuzusuna da allah bağışlasın.. bahtı, huyu güzel olsun bebeğimizin..

gizem' in oğlu dora bebek opuyorumnanaktan

allah ana babasına bağışlasın, nazarlardan korusun.. maaşallah.. melek gibi kuzumuz, bahtı, huyu da güzel olsun..

Masallah gizoss cok tatli oglusun Allah anali babali buyutsun

bende aldım bugün günümü... acele edip daha erken gelezse 14 ekim sezeryan.. normal olmayacağı kesinleşti ama 4 kg civarıymış bebek..

nurefşancım ben de NORMAL doğum bekliyorum kızım en geç 22 ekimde gelecek inşallah beni de normal dogum bekleyenlere eklersen sevinirim

benide normal doğum bekleyenlere eklerseniz sevinirim sat : 12 ocak en geç 19 ekim de gelecek inş benidme meleğim 38. haftamızdayız şu anda

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…