2009 Ekim Bebekleri

yeni dogan melekler hayırlı olsun alla hanalı babal ıbüyütsün inş annelerede çok geçmiş olsun bahtları güsel olur inşallah hepsinindee

mrb uzun süredir foruma giremedim. Ama 27 eylül de normal doğum yaptim. "simay" im 2700 gr ve 48 cm. olarak dünyaya geldi Allah'a şükür. Tekrar görüşmek üzre.

Allah'a emanet olsun kuzucuk. Allah analı babalı büyütsün bahtını talihini açık etsin inş.

gözünaydın papatyacım allah bağışlasın meleğini...

bugün doğum yapacak arkadaşlarında allah yardımcısı olsun..hayırlısıyla kucaklarına alırlar inşallah...

Tüm doğum yapmış annişleri ve tatlı meleklerini kutlarım, Allah onları biribirlerine bağışlasın. Doğum yapacak annelerede kolay doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip eylesin. Benide eklermisiniz doğum listesine. Oğlum Ata 12 ekim sabahı sezeryanla kısmetse ailemize katılacak. Doğum yapınca haber veririm tekrar, ismim Özge normal doğum tarihi 24 ekimdi. Kilosu ne kadar olacak bakalım. hepinizi çok öpüyorum sevgiyle kalın

seydahancerin oglu ruzgar bebek
masallah Allah anali babali buyutsun insaallah...

ruzgarl.jpg

teşekkür ederiz teyzeleri daha çok küçüğüm ben ama en kısa zamanda büyüycem sarılığımda iyi şimdilik annemi çok üzdüm ama artık yüzü gülmeye mutlu olmaya başladı hepinizin ellerinden öperim. arda rüzgar bebek

teşekkür ederiz teyzeleri daha çok küçüğüm ben ama en kısa zamanda büyüycem sarılığımda iyi şimdilik annemi çok üzdüm ama artık yüzü gülmeye mutlu olmaya başladı hepinizin ellerinden öperim. arda rüzgar bebek

YİRİM BEN ONU YİRİM YİRİM:asigim:eek:puyorumnanaktan

gizem' in oğlu dora bebek opuyorumnanaktan :nazar:
dsc06898.jpg

allah ana babasına bağışlasın, nazarlardan korusun.. maaşallah.. melek gibi kuzumuz, bahtı, huyu da güzel olsun..

Son düzenleme:
X