2009 Ekim Bebekleri

5.Annemizde belli oldu ....seydahancer arkdasimizin suyu gelmis ve sezeryanla doguma alinmis...Allah saglikli sihhatli bir sekilde yavrusuna kavusmayi nasip etsin....

dogumu.jpg

Son düzenleme:
maşallah meleklerimize opuyorumnanaktan

Hayırlı olsun şeydacım Allah analı bablı büyütsün a.s.

seyda arkadasimizin gözü aydin.. Allah analai babali büyütsün.. darisi bize olsun insallah..
suyu gelmis madem neden sezeryan olmus.. artik neden normal dogum yapilmiyorki? 40hafta dolmadan normal dogum olmuyormu yoksaCADIARZU

bende neden sezeryanla dogum yaptigini merak ettim..benim kuzenin esi 36.haftada normal dogum yapmisti ..baska bir sebebi vardir mutlaka
arkdasin kilosu 100un uzerindeydi belki onun etkisi vardir...

seyda arkadasimizin gözü aydin.. Allah analai babali büyütsün.. darisi bize olsun insallah..
suyu gelmis madem neden sezeryan olmus.. artik neden normal dogum yapilmiyorki? 40hafta dolmadan normal dogum olmuyormu yoksaCADIARZU

delikafadulden 5. bebişimizdemi geldi oyy bakalım 6. kim kaydirigubbakcemile3
seydacım gozun aydın mevlam hayırlı evlat olmayı nasıp etsın canım :eek:

Canim persembeye kadar bir surpriz olmazsa siradaki hymaryy ikizlerine kavusacak persembe gunu...

6.hymarry 25 Eylul de SEZERYAN la
7.nlgunozkan 26 Eylül de SEZERYAN la
8.simaysi 27 Eylül de SEZERYAN la
9.incitanemm 28 Eylül de SEZERYAN la
10.seldus 29 Eylül de SEZERYAN la

delikafadulden 5. bebişimizdemi geldi oyy bakalım 6. kim kaydirigubbakcemile3
seydacım gozun aydın mevlam hayırlı evlat olmayı nasıp etsın canım :eek:

Canim persembeye kadar bir surpriz olmazsa siradaki hymaryy ikizlerine kavusacak persembe gunu...

:eek::eek:
MAASALLAH sırnaşık şey
bende sezercik olsam aralaea benıde sıkıstırcen nurefsancım :icecream:
carsamba bellı olcek :dance:

ekım bebişleri gelemeye başlamış ...
herkese hayırlı ve kolay doğumlar...
inş hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi...
doğum yapanlar için Allah analı babalı büyütsün bebişleriii

ayyyy maşallah şeydacığımı gözu aydın.arkadaşlar heyecanlı gunler başladı bebişler gelıyo ....maşallah allahım hepsını korusun.

amanın 5. meleğimizde gelmiş yerim ben onu çokta minik yavrum...allahım onu ailesine bağışlasın...bende 11. olmak istiyorum banane..

canım benim sezeryanla olmıcak şimdilik normal..günüde belli deil nerden cıktı 29 da sezeryan ben öle bişey yazmadım :)))) ama olursa da sevinirim:))))ALLAH mı yazdırdı acaba :roflol::roflol::roflol:

Allah Allah bende merak ettim baska bir isimle karistirdim ozaman kusura bakma duzelttim listede..

canım benim sezeryanla olmıcak şimdilik normal..günüde belli deil nerden cıktı 29 da sezeryan ben öle bişey yazmadım :)))) ama olursa da sevinirim:))))ALLAH mı yazdırdı acaba :roflol::roflol::roflol:

önemli deil canım dedim ya insallah dogru cıkar 29 daalırım tosunumu kucagıma:)))

5.Annemizde belli oldu ....seydahancer arkdasimizin suyu gelmis ve sezeryanla doguma alinmis...Allah saglikli sihhatli bir sekilde yavrusuna kavusmayi nasip etsin....

dogumu.jpg

maşallahhh kuzuna canımm alah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıcakla büyüt inş.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan darısı bizim meleklerin başına :Saruboceq:

X