- 16 Ekim 2007
- 4.981
- 9
- 44
var canım malesef bir aksilik hemde büyük bir aksilik.dün sabah lekelenmem başladı hemen doktora gittik kesem düzgün hatlarda değilmiş içeride kanamam varmış şimdi yatıyorum aralıksız.yarın tekrar gideceğiz ama ben çok korkuyorum.bir sordun bin ah işittin di mi arkadaşım.senden ne haber nasıl gidiyor senin hamilelik
ben nie listede yokumbende kesemi gördüm ama
inaşşah 2 gün sonra yukarıdaki listeye bende girerim ... büyük bir heyecanla bekliyorum
göüslerim çok hassas şuan da akıtımda ara ara devam ediyor ama tabi bilemme. 6şubat sat ....aca diyorum bu günlerde test yapsam varsa cıkarmı ki acaba
ay bu merak adamı öldürür
kızlar ben 2008 ekim annesiyim satım 11 ocaktı oğlum 1 ekimde geldi hepinize hayırlı olsun sağlıklı hamilelikler ve bebişleriniz olur inşallah
cok olmasada biraz üzgünüm 6haftalik gebeligime ragmen doktor bugün yine göremedi keseyi yine kan aldi
gecen cuma almisti ilk kani 196cikmisti ya yoksa di$gebelikmi strese girmemek icin zor tutuyorum kendimi
Canım stres yapma inş göreceksin keseni içini ferah tut
saol zuzucum darısı başına inş:) keseyi gördüm bu sefer kalp atışını taktım kafaya bi onuda duysaydım içim rahatlıcak ya 3 hafta sonra gel dedi doktorum aslında haftaya kalp atışı duyulur nası dayancam bilmiom ya
cok olmasada biraz üzgünüm 6haftalik gebeligime ragmen doktor bugün yine göremedi keseyi yine kan aldi
gecen cuma almisti ilk kani 196cikmisti ya yoksa di$gebelikmi strese girmemek icin zor tutuyorum kendimi