2009 Ekim Anneleri

herkesin degeri cok farkli. bide ilk kez basina gelince insanin sanirim daha bi panik oluo. ustune pko da var :nazar:
dr ilk kez alttan mi bakio? kimisi dioki alttan bakmasi tehlikeliymis. benim doktorum ilk 3 ay alttan bakilio demisti ama

yafri ilk zamanlarda alttan bakılıyo, bebişler karından görülemeyecek kadar minik oldukları için mecburen vajinal yoldan bakmak gerekiyo, bana da ilk zamanlarda alttan baktılardı, doktorlar işin ehli korkma bişiy olmaz, tecrübesiz kişiler tarafından bakılırsa sorun teşkil eeder, doktorlar nasıl hareket edeceklerini bilirler gönlün rahat olsun allah tamamına erdirsin, vay be geçen yıl bu zamanlar ben de böle panikliyodum, annelik nası bi duygu anlatın baaam Şeniz

selam kızlaarr.hihoyyyt.ben de ekim annesi olcam inşallahhh..:Saruboceq:.8 ekim muhtemel bebik çıkırtma tarihim..:CüvCüv: dün kan testi sonucumla hamişliğim onaylanmış durumda...4+5im...dünkü test sonucum 669 çıktı..doktor çok yoğundu gösteremedim,beklemek istemedim ayakta..hem de kendi doktorum diildi,ewime yakın biyere gitmiştim..şimcik..sorum şu ki..yanılmıyosam haftaya filan keseyi görcem inşallah dimi..?? yani ben yarın doktoruma gitsem de bişe yapmıycak..haftaya gel keseye bakalım diycek galiba?? ay bi el atıwerin yarın gidiym mi gitmiyimmi??

Cnm bence 1 hafta sonra git derim ben görülmez benim 5+5 haftalığım oda alttan anca göründü :) 2 hafta sonrada kalp atışını duycaz. Çok değişik bişey minincik ya resmini çekti verdi durup durup ona bakıyom. Kardeşimde gelmiş çikolata almış yegenime aldı,m diyo ultrason kagıdının üstüne koyuyo:) Allahım hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inş....

Bu arada yiyeceklerimize nelere dikkat edicez kızlar dr bişide demedi.Bana işey dedi haftada 1 ilişki nolur nolmaz dedi

selam kızlaarr.hihoyyyt.ben de ekim annesi olcam inşallahhh..:Saruboceq:.8 ekim muhtemel bebik çıkırtma tarihim..:CüvCüv: dün kan testi sonucumla hamişliğim onaylanmış durumda...4+5im...dünkü test sonucum 669 çıktı..doktor çok yoğundu gösteremedim,beklemek istemedim ayakta..hem de kendi doktorum diildi,ewime yakın biyere gitmiştim..şimcik..sorum şu ki..yanılmıyosam haftaya filan keseyi görcem inşallah dimi..?? yani ben yarın doktoruma gitsem de bişe yapmıycak..haftaya gel keseye bakalım diycek galiba?? ay bi el atıwerin yarın gidiym mi gitmiyimmi??

canımmmm bak en erken hamilelik belirtilerinden sonunda buralara geldik.....keseyi kan sonucun 1500 üzeri olduğunda görüyorlar..yani 5 haftalıkken..şimdi göremeyebilir...

Cnm bence 1 hafta sonra git derim ben görülmez benim 5+5 haftalığım oda alttan anca göründü :) 2 hafta sonrada kalp atışını duycaz. Çok değişik bişey minincik ya resmini çekti verdi durup durup ona bakıyom. Kardeşimde gelmiş çikolata almış yegenime aldı,m diyo ultrason kagıdının üstüne koyuyo:) Allahım hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inş....

Bu arada yiyeceklerimize nelere dikkat edicez kızlar dr bişide demedi.Bana işey dedi haftada 1 ilişki nolur nolmaz dedi

ay gene gözlerim doldu:)) çok tatlı kardeşin..
canımmmm bak en erken hamilelik belirtilerinden sonunda buralara geldik.....keseyi kan sonucun 1500 üzeri olduğunda görüyorlar..yani 5 haftalıkken..şimdi göremeyebilir...

canımm cidden rabbim ne büyükk..şükür ki bu topice transfer olduk..

yani kese görünene kadar doktora gitmeme gerenk yok??ay bu alttan olayı çok geriyo beni..napalım melekim için katlancas..neyseki sonraki normal olcak..

ayyyyyyŞeniz benm kızımda 8 ekimde dooodduuu:sm_cool: inaşşalh sağsalim kucağına alırsın/alırsınız:Saruboceq: benm 4+4 te allttan usg yle kese gözktü 8. haftada kalp atımı alındı.bence doktoruna bi danısyerimseniben

ayyyyyyŞeniz benm kızımda 8 ekimde dooodduuu:sm_cool: inaşşalh sağsalim kucağına alırsın/alırsınız:Saruboceq: benm 4+4 te allttan usg yle kese gözktü 8. haftada kalp atımı alındı.bence doktoruna bi danısyerimseniben

yerim ben onuu..maşallahh ne tatlı...amiinnn..teşekkür ederim..bi arıyım bakalımmm...

git git garanti olsun ama senin de dediğin giibi dr haftaya gel diyebilir, keseyi 6. haftada filen görürsün zten, bende de öyle olduydu, kalp atışlarını da 8. haftada mı ne duyduydum işte, ama yine de gidip işi garantiye almakta fayda var belkim drun başka bi düşüncesi neyin vardır sana tavsiyeleri olcek belkim, garantiye al sen olayıkaydirigubbakcemile5

celen len bu arada heryere yetiyon ha gel buraya

teşekkürler ibolya..aradım randewu aldım..perşembe günü gidicem inşallah...

git git garanti olsun ama senin de dediğin giibi dr haftaya gel diyebilir, keseyi 6. haftada filen görürsün zten, bende de öyle olduydu, kalp atışlarını da 8. haftada mı ne duyduydum işte, ama yine de gidip işi garantiye almakta fayda var belkim drun başka bi düşüncesi neyin vardır sana tavsiyeleri olcek belkim, garantiye al sen olayıkaydirigubbakcemile5

celen len bu arada heryere yetiyon ha gel buraya

len manyak benden cok mesajın var burda asıl sen gelkaydirigubbakcemile

Kızlarr nslsınız bakalım nsl gidiyor. Bende biraz kabızlık var ıkınmakda istemiyorum .. Bide acayip göğüslerim acıyor. Herşeyin hayırlısı olsun canlarımm dikkat edelim

Aysen20
Merviş21
SZN58.....................25 ARALIK..........1 EKİM
Nazyaz....................25 ARALIK..........1 EKİM
Kelebek00................25 ARALIK.........1 EKİM
Kamille.....................25 ARALIK........1 EKİM
Lansor17...................27 ARALIK........3 EKİM
Pregnancyzuzusel.....31 ARALIK........7 EKİM
Nilüfer79...................31 ARALIK........7 EKİM
zynp.ZEYNEP............2 OCAK............9 EKİM
Çobanyıldızı...............2 OCAK...........9 EKİM
Bukett.......................3 OCAK...........10 EKİM
Zeytingözlü................4 OCAK.........11 EKİM

kızlar ne durumdasınız varmı bir aksilik bebeğinin kesesini gören oldumu aranızda acaba merak ettim...

var canım malesef bir aksilik hemde büyük bir aksilik.dün sabah lekelenmem başladı hemen doktora gittik kesem düzgün hatlarda değilmiş içeride kanamam varmış şimdi yatıyorum aralıksız.yarın tekrar gideceğiz ama ben çok korkuyorum.bir sordun bin ah işittin di mi arkadaşım.senden ne haber nasıl gidiyor senin hamilelik

X