- 13 Şubat 2009
- 706
- 0
- 34
kizlar 1-2 gun icinde doktora gidicek olan varmi aranizda bisey sorucam???
ben yarın sabah gıdecegım doktora ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yarın sabah gıdecegım doktora ?
Canim yaa gebelikte sac boyatmak zararliymis bebege kimyasal oldugundan dolayi benim merak ettigim epilasyon kremlerini kullanmakta sakincalimi acaba bebege zarar verirmi doktoruna sorarmisin benim icin....Şeniz
tesekkürler inş Allah bütün sevenleri mesut etsin benim ismim gülsenem aslında ben rknydn55 i değiştirmek istiyorum ama nereden yapacagımı bilmiyorum bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.....
canım resimleriniz çokhoş.tebrik ederim sizleri mutluluğunuz daim olsun
kizlar aramizda hic ruyasinda hamis oldugunu (hamile oldugunu bilmeden once)yada bebeginin cinsiyetini yada sakalli bir dedenin senin cocugun olacak ismini sunu koy dediogi tarzdsa ruya goren oldumu:))
ben gormedim ama iliskiden hemen sonramiydi bir iki gun sonrami hamile kaldigimi hissetmistim esimede soylemistim o zamanlar inanmamisti hamile oldugumu ogrenmeden birkac gun oncede esim bir ruya gormustu ve oda oyle hissetmisti sizdede boyle durumlar oldu muu??benim kuzenin esi hamileyken oglunun yuzunu gormus ve su anki halinin aynisi diyor
bizede nasip olur mu ki:)
selam kizlar nasilsiniz bugun???baya kalabaligiz ne guzel :)) bebisler nasil bakayim???
Canim yaa gebelikte sac boyatmak zararliymis bebege kimyasal oldugundan dolayi benim merak ettigim epilasyon kremlerini kullanmakta sakincalimi acaba bebege zarar verirmi doktoruna sorarmisin benim icin....Şeniz
:)))))delikafaduldendelikafadulden evet ya ben de saklamak istedim ama eşim abartma diye dalga geçti ben de telefonuma resmini cektim onu saklıyorum ...demek ki abartan tek ben deilmişim :)))))
kızlar ben de az önce doktordan geldim :1closedeyes:
kan testi, eliza testi, idrar testi ve hemogram verdi :bbo:
bhcg: 5188,42 cıktı
progesteron 19.8
şimdi sizin degerlere bakıyorum da yüksek değil mi benim değerim? :uhm:
herşey normal dedi, alttan muayene etmedi. 10-15 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi kese oluşmuştur dedi. midem yanıyo dedim gaviscon şurup verdi, folbiol verdi bir de megadyne vitamin verdi :1rolleyes:
herşey normal dedi bu testlerle bir hamilelik başlangıc check-up ı yapmış olduk dedi :CüvCüv:
bende haberler bunlar. oh be dr a gittim rahatladım.
bu arada hamile kalmadn önce ben de fitnesse gidiyodum kızlar ama bırakmadım. sadece yer hareketlerimi yapmıyorum. yürüme bandı ve bisiklete biniyorum delikafadulden