2009 Ekim Anneleri

saol esmacım amin canımmmmmm

gizemcim kusmanmı çok oluyor kilo vermisin ben vermedim hiç hatta 1 kilo almışım ya of

hem kusmam oluyor hemde yeşil zeytin ve sudan başka pek canım bişi yemek istemiyor akşamları 1 bardak sütü de eşimin çabasıyla içiyorum yoksa bişi yediğim yok ama kötü demi kilo vermek bebişim ufakolcek benim yaaakaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

slm kızlar nasılsınız bakaılm
ben cok fenayım ya bugün miğde bulantımoldu cok fena yani midemdeki kazınmayı arattırdı :)))bi de benim canım bugün iş dönüsü acayip çilek istedi..ama durup dururken deil.manavın önünden gecerken gördüm öle istedi.yoksa dururken deil.sanırım benimki pskolojk. :))

bi de bişey soracam ya karnı şişmeye baslayan var mı aranızda..benim şişmeye basladı ya
normalde göbegim bile yoktu benim.dün aksam farkettim de bayagı bi büyüyor.henüz cok erken ama.....şişkinlik vardır diye düsündüm ama resmen yanlardan ve üstten büyümeye ve belirmeye basladı benim gibi olan var mı .)))) ????????????

slm kızlar nasılsınız bakaılm
ben cok fenayım ya bugün miğde bulantımoldu cok fena yani midemdeki kazınmayı arattırdı :)))bi de benim canım bugün iş dönüsü acayip çilek istedi..ama durup dururken deil.manavın önünden gecerken gördüm öle istedi.yoksa dururken deil.sanırım benimki pskolojk. :))
olsun zaten aşerme bence piskolojik bişi ondan alıp yeseydin hemen süperr olaylar bunlar hayatımızda her zaman olacak bişi değil ondan kızlar bakalım keyfimize ...:CüvCüv::asigim:

yok canım sen kilo versende bişe olmaz ilk 3 ay kilo vermek normalmiş bebiş anne kanından yanş stoklarımızdan beslenio şimdi:)) bende ilk başlarda çok yeme istedi vardı şimdi duruldu mide kazınlamaları oluo arada elma yiyom:))

seldus benimde şişio canım ya bende şişkinlik felan sanıodum ama bi kısmı bebişim sanırım çünkü dün doktordaydım kesem 10 cm felan olmuş biraz şişirmesi normal geldi bana yarısıda gaz tabi:))benimde göbişim yoktu normalde dümdüzdüm şimdi belli oluo ya

yok canım sen kilo versende bişe olmaz ilk 3 ay kilo vermek normalmiş bebiş anne kanından yanş stoklarımızdan beslenio şimdi:)) bende ilk başlarda çok yeme istedi vardı şimdi duruldu mide kazınlamaları oluo arada elma yiyom:))

aman ne bileyim tartıya çıkınca korktum bugün 66 ıyla başladığım hamişliğe 63.80 ile devam ediyom ondan korktum :CüvCüv:

hem kusmam oluyor hemde yeşil zeytin ve sudan başka pek canım bişi yemek istemiyor akşamları 1 bardak sütü de eşimin çabasıyla içiyorum yoksa bişi yediğim yok ama kötü demi kilo vermek bebişim ufakolcek benim yaaakaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

o bulantıları bilirim çok kötü ya. bebişin ufak olmaz korkma. ben ilk gebeliğimde dr. sormuştum. sen bişey yemesen bile o seni yer yine kendine bakar:ecrin_bebek: zaten en çok 4. aya kadar sürer ondan sonra rahat edersin. her istediğini yersin. Rabbim hayırlı bi şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin

merhabalar gizem ben 2008 ekim annesiyim bende sadece yeşil zeytin yerdim 3 kilo vermiştim ve hamileliğim boyunca 9 kilo aldım sadece ve 38 haftalık doğurdum kızımı 3500 gram doğdu yani üzülme bebeğin kilosunun kilo almayla vermeyle ilgisi yok keyfine bak

hepiniz sağlıkla alın kucaklarınaza bebişlerinizi inşallah

Yok cnm benim hiç endişelenme benim bir arkadaşım hiçbirşey yemiyordu resmen hastanede geçirdi ilk 4 ayını; o zaman doktoru ona şu anda günde sadece 1 kesme şeker bile yesen bebeğine yeter onun için endişelenme, bebeğin zaten senden ne gerekiyorsa alıyor, sorun senin deponun azalması o da zamanla düzelecek inşallah
Ben de hiçbişey yiyemiyorum ya sadece çorba ve kraker, dediğin gibi sütten bile tiksinmiş haldeyim allah'tan kusmuyorum ama midem çok kötü sürekli bulanıyor sanki bu bulantı hayatım boyunca peşimi bırakmayacak gibi hissediyorum:bbo:

kızlar hastaneden yeni geldim.
değerler şöyle:
cuma günü : 46,05
pazartesi günü : 124,9

sizce nasıl doktor 1 hafta sonra bida ha bakalım dedide.

slm kızlar benimde hiç iştahım yok acayip herşey kokyuor sanki akşam yemek yapıyom ohh ne güzel ycem diyeek sonradan yiyemiyorum kokudan gece 12 gibi koku gidiyo herhalde yiyesim geliyo :)
Ya benimde canım bazen bişiler istiyo ama diyom aldırsammı aldırmmasammı eşim dediki bugun föner yedik canım döner çekti o anda:) ama aldırmadım anlamadım bu aşermemi oluyor:)

bu arada kızlar ben hamiş olalı 2 kilovermişim o nasıl olcek şaka gibi yaaa bugün sabah kalkınca tartıldımda allah allah millet hamiş olunca kilo alır ben kilo vermişimm :CüvCüv:

selam gizemcim. ben de hamile kaldığımdan beri 2 kilo verim canım. 55'tim 53 olmuşum. başlarda olurmuş böyle kilo vermeler. vücut alışıyo bu uruma fazla enerji harcıyor sanırım:CüvCüv:

merhabalar gizem ben 2008 ekim annesiyim bende sadece yeşil zeytin yerdim 3 kilo vermiştim ve hamileliğim boyunca 9 kilo aldım sadece ve 38 haftalık doğurdum kızımı 3500 gram doğdu yani üzülme bebeğin kilosunun kilo almayla vermeyle ilgisi yok keyfine bak

hepiniz sağlıkla alın kucaklarınaza bebişlerinizi inşallah
sağol içim rahatladı valla allah inş. senin gibi bizede gösterir bebeğimizi kucağımıza almayı

Yok cnm benim hiç endişelenme benim bir arkadaşım hiçbirşey yemiyordu resmen hastanede geçirdi ilk 4 ayını; o zaman doktoru ona şu anda günde sadece 1 kesme şeker bile yesen bebeğine yeter onun için endişelenme, bebeğin zaten senden ne gerekiyorsa alıyor, sorun senin deponun azalması o da zamanla düzelecek inşallah
Ben de hiçbişey yiyemiyorum ya sadece çorba ve kraker, dediğin gibi sütten bile tiksinmiş haldeyim allah'tan kusmuyorum ama midem çok kötü sürekli bulanıyor sanki bu bulantı hayatım boyunca peşimi bırakmayacak gibi hissediyorum:bbo:
inşallah canım benim bugün öle görünce çok üzüldüm ağladım bile çok bebeiişim aç kalıyo diyesenağlama :CüvCüv:
Selam kızlar bende birazdan ilk defa doktora gidecem bebişim tam 5 haftalık keseyi görebilirm dimiii
görebilirsin canım belki seninde kalp atışları duyulmaz ama genede keseni görebilirsin için arahat olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz canım :CüvCüv:

kızlar normalde 26 günde olurum ama bazen 28-29 günde olduğumda olur.eğer 26 gün olarak hesaplarsak bugün adetim 7 gün geçti. sizce değerler normalmi

X