- 18 Kasım 2008
- 7.321
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cicim 6+4üm ben..süper geçti,geyik yaptık güldük..dünya tatlısı bi doktorum war..şimdilik normal hayatına dewam et,bi değişikliğe gerek yok dedi..abartmadan herşeyi yap,düşeceği warsa 3 ay yatsan da düşer dedi:) 2 hafta sooora bidaha gitcem...
zuzum hayırlı olsun cnm..çok sevindimmm çok mutlu oldum herşeyin yolunda olmasınaaa,keseciğini görmene canımyaaa yerimseniben
saol hayatıımm...:1hug:hepimizin herşeyi yolunda olcak inşallah..soorada pıtır pıtır çıkartcaz peşpeşe :))):CüvCüv:
inşlah cnmm...bazen diyorum bu aylar nsl geçer die ama geçecek inşlahhhh çabucakkkk:CüvCüv::asigim:
saol hayatımm..darısı hepinizin başına...zuzucum cnm hadi gözün aydın keseciğinide kalp atışınıda duymana çok sevindim.
inşlah cnmm...bazen diyorum bu aylar nsl geçer die ama geçecek inşlahhhh çabucakkkk:CüvCüv::asigim:
kızlar sanırım liste sürekli güncelleniyo. benim sat 16 ocak muhtemel doğum tarihi 23 ekim
kızlar benim daha önceden bir düşüğüm var bunada bişey olcak diye çok korkuyorum.aranızda daha önce düşük yapan varmı?
bu arada ben 4 hafta 3 günlük hamişim.düne kadar kabızlık vardı bügün de güne isalle başladım sizdede oluyomu böyle
cicim 6+4üm ben..süper geçti,geyik yaptık güldük..dünya tatlısı bi doktorum war..şimdilik normal hayatına dewam et,bi değişikliğe gerek yok dedi..abartmadan herşeyi yap,düşeceği warsa 3 ay yatsan da düşer dedi:) 2 hafta sooora bidaha gitcem...
canım içini ferah tut inşallah busefer melekin senle kalıcak..kabızlık herkesin genelde ortak şikayeti..bol su,meywe sebzeyle aşıyosun olayı..sıwı tüketimini arttır...ishale gelince..belki yediğin bişey dokunmuştur...
mrb aranıza bende katıldım
bende ekim annesi olcam allah nasip ederse. 6+1 im bugün.
mrb aranıza bende katıldım
bende ekim annesi olcam allah nasip ederse. 6+1 im bugün.