2009 Ekim Anneleri

cok uykum var ama bi türlü uyuyamıyorum yumurcak uykularımı hepten bozdu onceden oglene kadar uyurdum valla

selam kızlar

doğumgünümü ve hamilelik haberimi kutlayan herkese çok teşekkürlerr a.s.

ben de liste için tarihleri yazayım bari yerimseniben

SAT: 18 ocak
muhtemel tarih: 25 ekim

benim kasıklarımda batmalar oluyor ara sıra ve cok erken olmasına ragmen midem cok yanıyor :bbo: salı günü doktora gidicem bakalım ne diyecek.

Selam Arkadaşlar,
Benim SAT tarihim 8 Ocak'tı ve muhtemel doğum tarihim 15 Ekim.
Doktorumdan randevu alamadığım için Pazartesi yani yarın doktora gideceğim. Ama kan testimde adet günümden hemen bir gün sonra Beta HCG 170 çıkmıştı. Sizce çoğul gebelik olabilir mi? süprizzzzz
Okuduğum kadarıyla herkesin midesi bulanıyor ama ben de tık yok. Sabahları çok hafif bulantım oluyor.
Anne olacak herkesi tebrik ediyorum kaydirigubbakcemile5

Selam Arkadaşlar,
Doktorumdan randevu alamadığım için Pazartesi yani yarın doktora gideceğim. Ama kan testimde adet günümden hemen bir gün sonra Beta HCG 170 çıkmıştı. Sizce çoğul gebelik olabilir mi? süprizzzzz
Okuduğum kadarıyla herkesin midesi bulanıyor ama ben de tık yok. Sabahları çok hafif bulantım oluyor.

hayir canim, degerin tekil gebeligi gosteriyor benimde adet gunumde 211 di degerim benimde tek...bu arada benimde mide bulantim yok 6. haftadan sonra basliyor genelde...

slm kızlar nasılsınız bakalım.????herkese ii pazarlar ii tatiller..kızlar bişey soracam.benim adet tarihimi 1 gün gectiğinde hcg 530 cıkmıstı.cogul gebelik olma sansı varmı sizce.carsamba günü keseyi gördük bi taneydi.ama kalp atıslarını haftaya dedi.cogul veya tekil gebelik diye herhangi bişey demedi...sizce cogul olma sansı varmı?

Mehay, benim kafamı karıştıran şu; ben ikiz gebelik ile ilgili bir sitede okudum. 4. haftada ikiz gebe olan kadınların değeri 200'e kadar yükseliyormuş tek gebeliklerde 70'lerde oluyormuş. Senin gebeliğin tüp bebek mi?
Çatlayacağım meraktan CADIARZU Bir taraftan kokuyorum ikiz olacak diye, zor geliyor. Bir taraftan acaba ikiz olur mu diye heyecanlanıyorum fisfisfis
Bir de ben hamile kalmayı beklemiyordum, sürpriz olduğu yani

günaydın zeynep,
ben de katılıyorum Allahın izniyle bugün aranıza. sat 10 ocak. muhtemel doğum tarihi 17 ekim 2009

Allah hepimize hayırlısıyla tamamlamamızı nasip etsin inşallah

kaydirigubbakcemile5

:nazar:

hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin..

slm kızlar nasılsınız bakalım.????herkese ii pazarlar ii tatiller..kızlar bişey soracam.benim adet tarihimi 1 gün gectiğinde hcg 530 cıkmıstı.cogul gebelik olma sansı varmı sizce.carsamba günü keseyi gördük bi taneydi.ama kalp atıslarını haftaya dedi.cogul veya tekil gebelik diye herhangi bişey demedi...sizce cogul olma sansı varmı?

canım eğer dr tek kese gördüyse ikiz olma ihtimali yoktur...değerinin yüksek çıkmasının sebebide erken döllenme olmuştur...değerler herkeste yumurtlama günlerine göre değişiklik gösterebiliyo..

Mehay, benim kafamı karıştıran şu; ben ikiz gebelik ile ilgili bir sitede okudum. 4. haftada ikiz gebe olan kadınların değeri 200'e kadar yükseliyormuş tek gebeliklerde 70'lerde oluyormuş. Senin gebeliğin tüp bebek mi?
Çatlayacağım meraktan CADIARZU Bir taraftan kokuyorum ikiz olacak diye, zor geliyor. Bir taraftan acaba ikiz olur mu diye heyecanlanıyorum fisfisfis
Bir de ben hamile kalmayı beklemiyordum, sürpriz olduğu yani

canım 200 çok fazla bir değer deil daha yüksek değerlerde olan arkadaşlarımızda var...dr a gitmeden tekmi çiftmi olduğun kan değeriyle fazla anlaşılmaz canım...hayırlı olsun bu arada...

canım 200 çok fazla bir değer deil daha yüksek değerlerde olan arkadaşlarımızda var...dr a gitmeden tekmi çiftmi olduğun kan değeriyle fazla anlaşılmaz canım...hayırlı olsun bu arada...
[/QUOTE]

doğru söylüyorsun aslında benim ki meraktan başka bir şey değil... :eek: sustum ve bekliyorum

tsk zeynepcim..ya söylediğim kişiler yüksek ikiz olabilir falan dediler de oyüzden..hayırlısı artık.sağlıklı sıhhatli olsunlar da ikiz, tek ,kız, erkek farketmez...

Selam Arkadaşlar,

canım tebrik ederim.bende adet olmama bir kaç gün kala yaptırdım meraktan 201 çıktı .bence normal.yarın güzel haberler getir bize. kaydirigubbakcemile5

slm ben yeni katıldım siteye ben yeni hamileyim ve muhtemelen ekimde dogum yapacagım ilk hamileliğim ve cok heyecanlıyımm...:)

X