2009 Ekim Anneleri

olsun amozonn bosver tembelligin tadini cikar eger gercekten yapacak,tamamlaman gereken onemli biseylerin yoksa senin yerinde olsam hep uyurdum heralde:)bende suan uyumak hicbise yapmamak istiyoruummmm:KK43:belim bugun biraz daha fazla agriyor ama cok sukur onun disinda iyiyim bugun ayakta durmak agrilari arttirmada birebir arkadaslar dinlenmek lazim.senin bebegin dogumu insallah ekim kac?benim ekim 15 gorunuyor bakalim gorcez ozamana kadar bu yaramazlari icimizde tutmayi nasil basaracagiz bakalim.
Dinlen bosver en guzeli:)benim icinde dinlen......

valla kızlar yaa, kolumu kaldırmaya üşeniyorum valla, ye iç yat oldum hepten:))
nutellacım benim 6 ekim muhtemel doğum tarihi. ama genelde 1 hafta önce olur diyolar. bakalım ya eylül sonu ya ekim başı.:emir_bebek:

benim akşamları ciğerlerim yanıyor sanki yaw sende oluyormu

yok canım öyle bişey yok bende. ama midem yanıyo zaman zaman, acaba miden mi yanıyo da sanaöyle geliyo berincim , ya da göğüslerin sızlıyo da ciğerin sızlıyomuş gibi geliyoCADIARZU

kızlar selamlar a.s.a.s.a.s.

Beni de aranıza alın.
Ben de ekim annesi olacağım kısmetse.
SAT 16 Ocak
23 Ekim'de doğuracağım inşallah.
Şimdilik 4+2'yim. :CüvCüv::CüvCüv:
Henüz keseleri ve kalp atışını görmedim. 2 hafta sonra göreceğim inşallah.
hcg değerim yüksek ve mikroenjeksiyonla hamile kaldım. Çoğul gebelik olabilir. :emir_bebek::emir_bebek:

Bu arada halsizlik, kasık ve bel ağrısı var bende çok. Kokulara çok duyarlıyım, ama şimdilik hiç bulantı yok.
Okuduğum kadarıyla genelde 6. haftadan sonra başlıyormuş bulantılar. Daha önce bulantısı olan oldu mu aranızda?

Allah'ım hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin, bebeklerimizin kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin :)

Beni de aranıza alın.
SAT 16 Ocak
hcg değerim yüksek ve mikroenjeksiyonla hamile kaldım. Çoğul gebelik olabilir. :emir_bebek::emir_bebek:

Bu arada halsizlik, kasık ve bel ağrısı var bende çok. Kokulara çok duyarlıyım, ama şimdilik hiç bulantı yok.
Okuduğum kadarıyla genelde 6. haftadan sonra başlıyormuş bulantılar. Daha önce bulantısı olan oldu mu aranızda?

Allah'ım hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin, bebeklerimizin kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin :)

hoşgeldin hohocuuum:) gözün aydın allah sana da bebişlerinede sağlık sıhhat versin canım çok sevindimmmhihoyyyt:CüvCüv::emir_bebek::nazar:

Beni de aranıza alın.
SAT 16 Ocak

canım hoşgeldin aramıza tatlım a.s.:nazar:

mide bulantısı olana arkadaşlar bol bol limon greyfur havuç ve portakal tüketin hele greyfurt ve portakal suyu taze sıkılmış çok iyi geliyomuş öle okudum hem c vitamini denemekte fayda var bol c vitamini hem bu soğuk havada gribe karşıda korur:)

bende bol bol greyfurt portakal ve havuç suyu içiyorum
taze taze hiç. üşenmeyip sıkıyorum
bencede çok iyi geliyo :CüvCüv:

günaydın tatlı anne adayları...bakıyorumda dün aramıza bir çok kişi katılmış..hepiniz hoşgeldiniz kızlar..hepinize hayırlı olsun....

günaydın zeynep,
ben de katılıyorum Allahın izniyle bugün aranıza. sat 10 ocak. muhtemel doğum tarihi 17 ekim 2009

Allah hepimize hayırlısıyla tamamlamamızı nasip etsin inşallah

kaydirigubbakcemile5

:nazar:

beryal sagol canim. Cok guzel bi liste. Uymaya calisiyoruz simdilik. Sigara iciyordum ben ama ogrendigimden beri biraktim. alkol zaten icmem. kahveyle cayla arama yoktur. iyi yani guzel liste sevdim :)))

bir şey değil tatlım umarım faydalı olur.öptümm Şeniz

X