2009 Ekim Anneleri

cnm şuanlık iii.
bulantı bazen bulanmak ve bulanmamak arasında bişey oluoo onun dışında sorun yokkkkkk:asigim:

aynen benimde paki kasik agrilarin varmi???bende ara ara oluyor ama surekli uyukluyorum hep bir uyku hali var bende...isyerinde esneyip duruyorum...mirmirmirmir

aynen benimde paki kasik agrilarin varmi???bende ara ara oluyor ama surekli uyukluyorum hep bir uyku hali var bende...isyerinde esneyip duruyorum...mirmirmirmir

bitanem kasık ağrısı ara ara oluyor ama sürekli uyumak istiyorummmm.....yani 24 saat uyusam uyumam dememmmm:eek:

bijoux mutlu yıllar cnmm....birde tebriklerr...bebişini allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnnnnyerimseniben

teşekkürler canım a.s. 13 subattı dogumgünüm. o gün ögrendim hamiş olduğumu :CüvCüv:
hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah :1hug: :nazar:

ya kızlar bende hiçbir değişiklik yok şu an. sadece biraz midem yanıyo bazen. o da süt içiyorum geçiyor.

ha ama kasıklarım hala batıyor, bazen rahatsızlık verecek şekilde hem de :bbo:

6.haftadan sonra mı başlıyor bulantı vs. umarım bende olmaz, olan arkadaşlara da allahs abır versin :Saruboceq: bir an önce geçsinnn

ya kızlar bende hiçbir değişiklik yok şu an. sadece biraz midem yanıyo bazen. o da süt içiyorum geçiyor.

ha ama kasıklarım hala batıyor, bazen rahatsızlık verecek şekilde hem de :bbo:

6.haftadan sonra mı başlıyor bulantı vs. umarım bende olmaz, olan arkadaşlara da allahs abır versin :Saruboceq: bir an önce geçsinnn

evet canim 6. haftadan sonra basliyor daha 2 haftan var iyi degerlendir:jeyyar:
ama illa bulantu olacak diyede bisey yok tabi..kimisinde hic olmuyor...

evet canim 6. haftadan sonra basliyor daha 2 haftan var iyi degerlendir:jeyyar:
ama illa bulantu olacak diyede bisey yok tabi..kimisinde hic olmuyor...

evet cnm mesela ben kızıma hamişken hiç kasık ağrısı mide bulantısı ve uyku problemi yaşamamıştımmmmm:1rolleyes:

selam kizlar. aramiza yani katilanlar var ne guzel. Hepiniz hosgeldiniz yopigimize yeni hamisler. Hala mide bulantisi yok bakalim cogumuzda. Sanirim 8. haftaya kadar falan olmazsa sonra olmaz demektir. Cunku bulantili olacaksa hemen kendini belli ediyormus. Ara ara kasiklarda sanci var. Idare ediyoruz iste degil mi kizlar? :)))

selam kizlar. aramiza yani katilanlar var ne guzel. Hepiniz hosgeldiniz yopigimize yeni hamisler. Hala mide bulantisi yok bakalim cogumuzda. Sanirim 8. haftaya kadar falan olmazsa sonra olmaz demektir. Cunku bulantili olacaksa hemen kendini belli ediyormus. Ara ara kasiklarda sanci var. Idare ediyoruz iste degil mi kizlar? :)))

Minişlerimizin için herşeye katlanırız tabiii yeterki sağ salim doğsunlar....:CüvCüv::nazar::nazar:

Minişlerimizin için herşeye katlanırız tabiii yeterki sağ salim doğsunlar....:CüvCüv::nazar::nazar:

evet canim aynen oyle. onlar icin herseye raziyiz. Dun yolda yururken aklima geldi yine hamile oldugum bi sevindim yuzumden gulumsemeyi atamiyorum, icim huzurla doldu. Cok degisik bi duyguymus. Herkes derdide inanmazdim :CüvCüv: :nazar:

cok uykum var ama bi türlü uyuyamıyorum yumurcak uykularımı hepten bozdu onceden oglene kadar uyurdum valla
benımd euykum av ruyuyamıyorum arkadasın ozamand aüzülüyorum bebişim rahat edemıyormu dıye....
hayir canim, degerin tekil gebeligi gosteriyor benimde adet gunumde 211 di degerim benimde tek...bu arada benimde mide bulantim yok 6. haftadan sonra basliyor genelde...
benımde 600 lerde cıktı ama benımkıd etüp ve tek embryo canım...

evet canim aynen oyle. onlar icin herseye raziyiz. Dun yolda yururken aklima geldi yine hamile oldugum bi sevindim yuzumden gulumsemeyi atamiyorum, icim huzurla doldu. Cok degisik bi duyguymus. Herkes derdide inanmazdim :CüvCüv: :nazar:
ne güzel canım bend eoyle oluyorum....
hiç mid ebulantım yok.. kokuya duyarlıyıms adece.. kasık agrım cok hafıf ben 5 haftalıgım ama daha erken heralde...

[ı]kızlar ben bugün çok halsizim bütün gün yattım kolumu bile kaldıracak halim yok...midemde hiç hoş deil...canım bişey yemekte istemiyo...sanırım benim bulantılar başladı...bakalım bundan sonra nasıl olucam...midem bugün alarm veriyo...[/ı]

bitanem kasık ağrısı ara ara oluyor ama sürekli uyumak istiyorummmm.....yani 24 saat uyusam uyumam dememmmm:eek:

Hele ben nasil uykucu oldum öglene kadar yatiyorum , kalkincada canim birsey yemek istemiyor ama sanki midem kaziniyor , hic enerjim yok gibi hamile kalmadan once yerimde duramazdim simdi tembel tembel yuruyorum , birde sirt agrisi var bende midem bulanmiyor simdilik sukur :CüvCüv:cokacimcoookhihoyyyt:ecrin_bebek::emir_bebek:

nisasum - canım niye uyuyamıyoruz kş anlamadım cogu arkadaşlar uykucu oldu bende tam tersi az uyuyorum

arkadaşlar merhaba.Ben de ekim annesiyim.Son adet tarihim 26 aralık.Benimde hafif kasıklarım da ağrı var.Başka bir şikayetim yok.Allah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

arkadaşlar merhaba.Ben de ekim annesiyim.Son adet tarihim 26 aralık.Benimde hafif kasıklarım da ağrı var.Başka bir şikayetim yok.Allah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

slm hosgeldin tezelcim.hayırlı olsun bebeğin.ilk bebeğin mi canım.?a.s.:nazar::nazar::nazar:

aramıza hoşgeldin canım inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza arırız bebişlerimizi Amin:1hug:

merhaba kızlar bugün arkidişler vardı giremedim ama aklım sizde nasıl geçti bakalım pazar günümüz bende hala ağrılarım var benim yaa çok kötü durumdayım..

merhaba arkadaşlar..
benim de sat 8 ocak..
ekim annesi mi olucam kasım mı olucam bilmiyorum.. bunun sat den başka ilişki tarihiyle de alakası yok mu ki... daha ultrasonda da görünmedi ve doktor olmayabilir dedi zaten..
14 şubat günü kan tahlilinde 1250 değer çıkmasıyla öğrendik..

öff ama daha hamileyim bile diyemiyorum.. hiç bişi anlamıyorum :KK43:((

X