Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese çok selam a.s.
bugün hem de doğumgünümde öğrendim hamileyimm :CüvCüv:
ben de ekim annesi olucam allah izin verirse yerimseniben
Merhaba kizlar sonunda herkesin bahsettigi ekim annelerini buldum:)bende 5 hafta 1 gunluk hamileyim.Benimde kasiklarimda ve belimde agrilarim oluyor, bulantim cok fazla yok bazen sabahlari ama rahatsiz edecek sekilde deil yani.ben kasiklarim cok agridigi icin dr ye gittim ve oda b hcg mi kontrol etmek icin iki defa kan verdim pazartesi yine kan vercem ilk iki degerim 5318 ve ikincide 9000 lerde dr bi sorun olmadigini soyledi ama yinede emin olmak icin 3 u kanida pazartesi vercem dua edin oldumu kizlar.sizinde kasiklariniz agriyormu yani bu normal bisemi benim bide tek tarafli agri cok oldugu icin aslinda dr a soyledim.neyse bakalim gorelim hairlisiyla kucagimiza airiz insallah bebislerimizi.
Sizler cevrenizdekilere soyledinizmi hamileliginizi,bazi arkadaslarim kalp atisini duyana kadar soyleem dyo ama benim agzim durmayacak galiba:)
sizi bulduguma sevindim .
herkese çok selam a.s.
herkese çok selam a.s.
Merhaba,
bizde bugünden sevgililer günü hediyemizi aldik. Kan testim 369 cok mutluyum hihoyyyt
Allah kismet ederse bende bir ekim annesi olucam :ecrin_bebek:
ben ny dayim canim.sen nerdesin.benim sigortam oduyor esimden dolayi sigortam cok sukur sigortasiz olmak bu ulkede cok fena bise yani.benim kan tahlilimi falan sigorta oduyor diye biliyorum.sen kan tahlilini nerde yaptirddin gittigin dr mi yapti.ben dr ye agrilarim var diyince herald ebide ben cok israr edince kadin yapmaya karar verdi.ilk ikisi normal darisi digerine.senin degerin nasildi?
herkese çok selam a.s.
günaydın güzel anne adaylarııı......
sevgililer gününüzz kutlu olsunnnnŞeniz
cnm dr.gitmeden önce bol su iççç....(ultrasonda keseciği daha rahat görmek için)dr.ilk olarak senin hakkındaki herşeyi senin dosyana yazıyor...klasik sorular...işte..sonrada keseciği görmek için ultrason tabiii.....cnm endişelenmene gerek yokk....yerimseniben