2009 Ekim Anneleri

ben ny dayim canim.sen nerdesin.benim sigortam oduyor esimden dolayi sigortam cok sukur sigortasiz olmak bu ulkede cok fena bise yani.benim kan tahlilimi falan sigorta oduyor diye biliyorum.sen kan tahlilini nerde yaptirddin gittigin dr mi yapti.ben dr ye agrilarim var diyince herald ebide ben cok israr edince kadin yapmaya karar verdi.ilk ikisi normal darisi digerine.senin degerin nasildi?

herkese çok selam a.s.

bugün hem de doğumgünümde öğrendim hamileyimm :CüvCüv:

ben de ekim annesi olucam allah izin verirse yerimseniben

herkese çok selam a.s.

aaa ne güzel bir doğum günü hediyesi sanahihoyyythihoyyyt:emir_bebek:
tebrik ederim canım,hoşgeldin. bebişine de sana da sağlık sıhhat diliyorum..:nazar::nazar:

Merhaba kizlar sonunda herkesin bahsettigi ekim annelerini buldum:)bende 5 hafta 1 gunluk hamileyim.Benimde kasiklarimda ve belimde agrilarim oluyor, bulantim cok fazla yok bazen sabahlari ama rahatsiz edecek sekilde deil yani.ben kasiklarim cok agridigi icin dr ye gittim ve oda b hcg mi kontrol etmek icin iki defa kan verdim pazartesi yine kan vercem ilk iki degerim 5318 ve ikincide 9000 lerde dr bi sorun olmadigini soyledi ama yinede emin olmak icin 3 u kanida pazartesi vercem dua edin oldumu kizlar.sizinde kasiklariniz agriyormu yani bu normal bisemi benim bide tek tarafli agri cok oldugu icin aslinda dr a soyledim.neyse bakalim gorelim hairlisiyla kucagimiza airiz insallah bebislerimizi.
Sizler cevrenizdekilere soyledinizmi hamileliginizi,bazi arkadaslarim kalp atisini duyana kadar soyleem dyo ama benim agzim durmayacak galiba:)

sizi bulduguma sevindim .

Merhaba canım hoşgeldinkaydirigubbakcemile2

Daha ben hamile olduğumu bile blmiyordumki inanılmaz kas ağrıları çekmeye başladım sanki eklem yerlerimi birileri ayırmaya çalışıyor gibiydi, geceleri hiç uyanmayan ben sürekli uyanır oldum inanamıyordum kendime aklıma da gelmiyordu açıkçası hamilelik a.s
HAlen daha kasık ve bel ağrıları hepimiz çekiyoruz hatta ben bugün tüm gün tek taraflı ağrı çektim,en sonunda aradım doktorumu; çok normal bebek yerleşiyor dedi, o yüzden takma kafana rabbim herşeyin hayırlısını versin görüşürüzz

herkese çok selam a.s.

İşte en güzel doğum günü hesiyesiiiiiiiiidelikafadulden
İyiki doğdun, tebrikler ve aramıza hoşgeldin canımmmhihoyyyt

Merhaba,

bizde bugünden sevgililer günü hediyemizi aldik. Kan testim 369 cok mutluyum hihoyyyt

Allah kismet ederse bende bir ekim annesi olucam :ecrin_bebek:

Merhaba,

bizde bugünden sevgililer günü hediyemizi aldik. Kan testim 369 cok mutluyum hihoyyyt

Allah kismet ederse bende bir ekim annesi olucam :ecrin_bebek:

En güzel sevgililer günü hediyesi hayatın boyunca unutamayacağın bir hediye tebrik ederim arkadaşımm..:nazar::nazar::nazar:

=jasminellam;]Merhaba canım hoşgeldinkaydirigubbakcemile2

Daha ben hamile olduğumu bile blmiyordumki inanılmaz kas ağrıları çekmeye başladım sanki eklem yerlerimi birileri ayırmaya çalışıyor gibiydi, geceleri hiç uyanmayan ben sürekli uyanır oldum inanamıyordum kendime aklıma da gelmiyordu açıkçası hamilelik a.s
HAlen daha kasık ve bel ağrıları hepimiz çekiyoruz hatta ben bugün tüm gün tek taraflı ağrı çektim,en sonunda aradım doktorumu; çok normal bebek yerleşiyor dedi, o yüzden takma kafana rabbim herşeyin hayırlısını versin görüşürüzz

Merhaba Jasminellam cok tesekkurler cevabin icin evet kasik agrilari herkeste olabiliyormus ama iste bende biraz evham yaptim heralde bide internetten okuyunca disgebelikle ilgili seyler korkmustum acikcasi ama iyiyim suan cok sukur.bidaha interneten bise okumamaya karar verdim:)sadece 2009 ekim annlerin takip etcem:)
iyi geceler herkese

ben ny dayim canim.sen nerdesin.benim sigortam oduyor esimden dolayi sigortam cok sukur sigortasiz olmak bu ulkede cok fena bise yani.benim kan tahlilimi falan sigorta oduyor diye biliyorum.sen kan tahlilini nerde yaptirddin gittigin dr mi yapti.ben dr ye agrilarim var diyince herald ebide ben cok israr edince kadin yapmaya karar verdi.ilk ikisi normal darisi digerine.senin degerin nasildi?

ben floridadayim canim. Benimde sigorta var esimden dolayi. Zaten dedimya olmasa bakmazlar bile. Ben kan testini aile hekimimin oldugu bi hastane var oraya bagliyiz ona yaptirdim. degerimi soylemediler. Sadece pozitif dediler. Oyle seylere takmiyorlar sanirim. sonuc olarak pozitif mi negatif mi onunla ilgileniyorlar. Bu da ilginc. Napalim artik ha gayret 7,5 ayimiz falan kaldi doguma kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın dün bende eşime sevgililer günü hediyesini verdim.kan 46,06 çıktı.sat 16 ocak listeniz varsa benide eklermisiniz.

günaydın güzel anne adaylarııı......
sevgililer gününüzz kutlu olsunnnnŞeniz

cnm dr.gitmeden önce bol su iççç....(ultrasonda keseciği daha rahat görmek için)dr.ilk olarak senin hakkındaki herşeyi senin dosyana yazıyor...klasik sorular...işte..sonrada keseciği görmek için ultrason tabiii.....cnm endişelenmene gerek yokk....yerimseniben

teşekkür ederim canım sen kaç haftalık hamilesin? :CüvCüv:

X