2009 Ekim Anneleri

hoşgeldin canım aslında bende arada eylül annelerine uğrasam fena olmaz ben sezeryanlı olduğum için dr um eylül sonuda olabilir dedi..bakalım görücez...şimdilik pek bi şikayetim yok canım sen nasılsın...

inşallah daha bir çok arkadaş gelir ...henüz ekim anneleri bitmedi...

tesk ederım zeynepcım...gel arada
eylul annelerıne..nede olsa eylul gıbı olabılırmıssdelikafadulden
ama ben cok olmuyorum eylul anelerınde bıraz moralım bozuluyor orda...bulantı olmayınca arkadaslarda sureklı saglıklı gebelıkde bulantı olması gerekır felan dıyorlar...oyuzden kafam karısyor..bugun rosemle konustum ıcım rahatladı..ondada hıc olmamıs bellırtı...
sıtede gezıyorum bende..adresım bellı erkek ınfertılıtesı..
ınsallahda hep boyle sorunsuz hamıslık gecırırsın...:nazar:
anlatınları duyunca sasırıyorum..en guzelı belırtının olmamasıkaydirigubbakcemile5

Merhaba kizlar sonunda herkesin bahsettigi ekim annelerini buldum:)bende 5 hafta 1 gunluk hamileyim.Benimde kasiklarimda ve belimde agrilarim oluyor, bulantim cok fazla yok bazen sabahlari ama rahatsiz edecek sekilde deil yani.ben kasiklarim cok agridigi icin dr ye gittim ve oda b hcg mi kontrol etmek icin iki defa kan verdim pazartesi yine kan vercem ilk iki degerim 5318 ve ikincide 9000 lerde dr bi sorun olmadigini soyledi ama yinede emin olmak icin 3 u kanida pazartesi vercem dua edin oldumu kizlar.sizinde kasiklariniz agriyormu yani bu normal bisemi benim bide tek tarafli agri cok oldugu icin aslinda dr a soyledim.neyse bakalim gorelim hairlisiyla kucagimiza airiz insallah bebislerimizi.
Sizler cevrenizdekilere soyledinizmi hamileliginizi,bazi arkadaslarim kalp atisini duyana kadar soyleem dyo ama benim agzim durmayacak galiba:)

sizi bulduguma sevindim .

Merhaba kizlar sonunda herkesin bahsettigi ekim annelerini buldum:)bende 5 hafta 1 gunluk hamileyim.Benimde kasiklarimda ve belimde agrilarim oluyor, bulantim cok fazla yok bazen sabahlari ama rahatsiz edecek sekilde deil yani.ben kasiklarim cok agridigi icin dr ye gittim ve oda b hcg mi kontrol etmek icin iki defa kan verdim pazartesi yine kan vercem ilk iki degerim 5318 ve ikincide 9000 lerde dr bi sorun olmadigini soyledi ama yinede emin olmak icin 3 u kanida pazartesi vercem dua edin oldumu kizlar.sizinde kasiklariniz agriyormu yani bu normal bisemi benim bide tek tarafli agri cok oldugu icin aslinda dr a soyledim.neyse bakalim gorelim hairlisiyla kucagimiza airiz insallah bebislerimizi.
Sizler cevrenizdekilere soyledinizmi hamileliginizi,bazi arkadaslarim kalp atisini duyana kadar soyleem dyo ama benim agzim durmayacak galiba:)

sizi bulduguma sevindim .

hoşgeldin canım aramıza kasık ağrısı ilk haftalarda tabiki oluyo hele iş yapınca çok ayakta kalınca daha çok oluyo...bide sanırım ilk hamileliklerde daha çok oluyo...benim bu 2. hamileliğim ilkinde benimde çok olmuştu ama bunda az oldu...eğer kanaman yoksa dr unda sorun yok diyorsa korkma...şu anda bende herkese söylemiş durumdayım allahım hiçbirimizi utandırmasın..

:roflol::roflol::roflol:
bır hafta buyugum demı..ama sende tecrubelısn..gercı yenıden anne olmak bıle heyecenlandırıyor..nede olsa zor geldı bu yaramaz..:emir_bebek:

sorma canım bu bebeği o kadar çok bekledim ki hiç bir tecrübem kalmadı herşeyi yeniden aynı heycanla yaşıyorum..:CüvCüv::CüvCüv:.

Beimde iştah filan hiç yok yaa hiçbişey yemek istemiyorum 1 tabak zor yiyom vallla.
Benimde ilk alltan bakmışlardı bugun karından göründü bebeğim ahhh yavrum benim yaaa

sorma canım bu bebeği o kadar çok bekledim ki hiç bir tecrübem kalmadı herşeyi yeniden aynı heycanla yaşıyorum..:CüvCüv::CüvCüv:.[/i]
hep boyle olsun heyecenlarımız sonuna kadrda sursun..

Beimde iştah filan hiç yok yaa hiçbişey yemek istemiyorum 1 tabak zor yiyom vallla.
Benimde ilk alltan bakmışlardı bugun karından göründü bebeğim ahhh yavrum benim yaaa

sudecım ben bır hafta buyugum ve eylul annesın olacam...arada geleyım dedım.
zorlada olsa bebsın ıcın yee.ama saglıklı seyler..cokacimcoookcokacimcoook
ben homını gırtlak yıyorum..hamıslıgın en guzel yanı buymus..:lepi:

alttan bakmak cokda acı vermıyor..cunku cok kucuk oldugu ııcn karından gozukmuyor..zaten bebge zarra verse dr bakmaz o sorumlulu almazlardı bıle..
arkadasın komsusu hemsıre bayan o tavsıye etmıyormus ama dr daha ıyı bılecegı ıcın cook sasırdım o hemsıreye.:1shok::1shok:

Son düzenleme:
Kızlarrrrr şimdi doktordan geldimm küçük pıhtımızı gördük acayip bir duygu artık iyice inandım hamile olduğuma :lepi:KK70:arısı kalp atışını duymaya artık:CüvCüv::nazar::nazar:

Kızlarrrrr şimdi doktordan geldimm küçük pıhtımızı gördük acayip bir duygu artık iyice inandım hamile olduğuma :lepi:KK70:arısı kalp atışını duymaya artık:CüvCüv::nazar::nazar:

canım ya gözün aydın ne kadar mutlusundur şimdi...inşallah sırayla hepimiz kalp atışlarını duyucaz...

baya yazılmış çizilmiş bu alttan kontrol konusundaa....
rapunzelcim önermiyo kadın ve artı ssk doğumda hemşire...bi bildiği var demekkiii...laf olsun diye sölemioduryerimseniben
nese artık zeynepin dediği gibi belkide tercih meselesi....

bu sefer gercekten gıdıyorum...zeynepcım cok kousmayım arkadslar bır daha almazlar benı topıge..delikafaduldendelikafadulden
zeytın mercımegını gormusun ınsallah kalp atısınıda duyarsın...

ama kızlar usg nın tadından hıc korkmayın..:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
kendınızı turk dr bırakın nede olsa adamlar uzman bu konuda..
ben tedavı sonrası hamıs oldum oyuzden usg ye alıskınım..hatta bazı seyler ıcın en ıyı cozum vajınal muayenekaydirigubbakcemile5
cunku karından gozuklmyor bazı seyler..
herkese ıyı aksamlarŞeniz

hihoyyythihoyyyt hadi gözün aydın zeytincik için rahatlamıştır sonunda.hihoyyythihoyyyt

bu sefer gercekten gıdıyorum...zeynepcım cok kousmayım arkadslar bır daha almazlar benı topıge..delikafaduldendelikafadulden
zeytın mercımegını gormusun ınsallah kalp atısınıda duyarsın...

ama kızlar usg nın tadından hıc korkmayın..:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
kendınızı turk dr bırakın nede olsa adamlar uzman bu konuda..
ben tedavı sonrası hamıs oldum oyuzden usg ye alıskınım..hatta bazı seyler ıcın en ıyı cozum vajınal muayenekaydirigubbakcemile5
cunku karından gozuklmyor bazı seyler..
herkese ıyı aksamlarŞeniz
canım olurmu öle şey nie almayalımmm sonuçda herkes fikrini söylüyor...:asigim:

nese bu konu uzadıkça uzucakkkk:)
ya şu espirili tişörtler varya hamişler için çok hoş ya bugün biryerde baktım acaip hoşuma gittiii:asigim:

baya yazılmış çizilmiş bu alttan kontrol konusundaa....
rapunzelcim önermiyo kadın ve artı ssk doğumda hemşire...bi bildiği var demekkiii...laf olsun diye sölemioduryerimseniben
nese artık zeynepin dediği gibi belkide tercih meselesi....

tabıkı lalcım tercıh meselesı..ben 3 kez asılama yapıldım 4.asılama yarım kaldı..ve hepsınde usg oldu..bebegı gormek ıcınde usg oldu..cunku mınıcık bırsey..ılıskıyı ve aletlerı karıstırmakda yanlıs..ilşkıde gelen menı belkıde kese yapısını bozabılır..benı dr onermıyor ılıskıyı...ama usg bakıyor..adam prof olmus..ayrıca tup bebk uzamnı..
bır hemsırenın boyle bır bılgı vermesı anlam veremedım...bende dogru bılmıyor olabılırım ama ınfertılıte konusundada artık tecrubellındık..
bıde bebek ıcın cok mucadele verdım ve hala veren arkadslarımızda var..
rahım fılmınden tut neler neler var..tedavı yontemlerı...usg nın basıt bıırsey oldugunu ve bebege zarar vermedıgını bıldıgım ıcın soyledım..
zeynebınde dedıgı tercıh meselesı...:jeyyar::jeyyar:

tabıkı lalcım tercıh meselesı..ben 3 kez asılama yapıldım 4.asılama yarım kaldı..ve hepsınde usg oldu..bebegı gormek ıcınde usg oldu..cunku mınıcık bırsey..ılıskıyı ve aletlerı karıstırmakda yanlıs..ilşkıde gelen menı belkıde kese yapısını bozabılır..benı dr onermıyor ılıskıyı...ama usg bakıyor..adam prof olmus..ayrıca tup bebk uzamnı..
bır hemsırenın boyle bır bılgı vermesı anlam veremedım...bende dogru bılmıyor olabılırım ama ınfertılıte konusundada artık tecrubellındık..
bıde bebek ıcın cok mucadele verdım ve hala veren arkadslarımızda var..
rahım fılmınden tut neler neler var..tedavı yontemlerı...usg nın basıt bıırsey oldugunu ve bebege zarar vermedıgını bıldıgım ıcın soyledım..
zeynebınde dedıgı tercıh meselesı...:jeyyar::jeyyar:

cnm bebişin hayırlı olsun.....baya uzun bir süreçden geçmişsin ve bebişine kavuşmuşsun ne güsel....darıısı tüm bebiş isteyenlere....:nazar::CüvCüv:

X