- 27 Ocak 2009
- 2.982
- 1
haklısın valla çook ufaklar ama genede heyecanlanıyor insan ...:CüvCüv:-tatlicadiarzu-
senin kac haftalık gizem ? gördün mü keseyi kalp atıslarını?:ecrin_bebek:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın valla çook ufaklar ama genede heyecanlanıyor insan ...:CüvCüv:-tatlicadiarzu-
senin kac haftalık gizem ? gördün mü keseyi kalp atıslarını?:ecrin_bebek:
sadece keseyi gördüm canım kalp atışları henüz daha oluşmamış bebişimin ama eminim 24 ünde gittiğim zaman annesine dinletecek var olduğunu :):CüvCüv:
insallah canım...rabbim hayırlısıyla kucagımıza alacagımız günleri de nasip etsin insallah:Saruboceq:
rabbim inş. o günleride görmeyi nasip eder öle heyecanlıyımki duyduğumdan beri içimde hem biraz kuşku hemde acaip bir sevinç var kuşku bebeğimin gelişiminde nasıl anne olacağım hususunda
korkuyorum çook hem ... allah yardımcımız olsun aldığımız sorumluluk kolay değil :Saruboceq:
haklısın canım aynı korkular bende de var sürekli dua halındeyim saglıklı sıhhatlı dünyaya gelmesi için.kolay deil anne oluyoruz.dünyanın en kutsal seyi bu biliyorsun.....:1hug:
bende devamlı dua ediyorum boş kaldıkça allah hayırlı evlat versin diye canım
Kızlar sayfaları gezerken baktım ki ekim 2009 anneleri görünürde yok, henüz büyülü bahçe değilim ama belki de gelecek aylara neden olmasınkaydirigubbakcemile5
Ekim 2009 annelerinin sayfasını da ben açayım dedim, belki uğur getirir bana, nerelerdesiniz? hihoyyyt
Kızlar ekim anneleri listemiz, yeni gelenler bana son adet tarihi ve muhtemel doğum tarihlerini yazarlarsa buradan güncellerim.
:ecrin_bebek:
Hamişlerimiz SAT Muhtemel Doğum Tarihi
SZN58.....................25 ARALIK...........1 EKİM
Nazyaz....................25 ARALIK...........1 EKİM
Kelebek00...... . .......25 ARALIK. .........1 EKİM
Kamille.................... 25 ARALIK.........1 EKİM
Jasminellam..............27 ARALIK.........2 EKİM
Handan 2546.............28 ARALIK..........4 EKİM
amazonn..................30 ARALIK...........6 EKİM
Pregnancyzuzusel.....31 ARALIK...........7 EKİM
Eylüll........................31 ARALIK...........7 EKİM
ZuZuu........................1 OCAK..............8 EKİM
nlgunozkan23.............1 OCAK..............8 EKİM
zynp.ZEYNEP............2 OCAK..............9 EKİM
Çobanyıldızı...............2 OCAK..............9 EKİM
Bukett.......................3 OCAK.............10 EKİM
fatıma........................3 OCAK.............10 EKİM
Zeytingözlü................4 OCAK.............11 EKİM
berin14......................4 OCAK.............11 EKİM
seldus.......................4 OCAK.............11 EKİM
Rockwell....................5 OCAK.............11 EKİM
DERYAK45................5 OCAK.............11 EKİM
esma_memo_12.........6 OCAK.............13 EKİM
nurefsann..................10 OCAK............17 EKİM
zeyno55....................13 OCAK............20 EKİM
mehay............................?.......................?
Aysen20........................ ?.......................?
Merviş21........................ ?.......................?
sudeyonca......................?.......................?
Ecrin_Ceylin...................?.......................?
merhaba Kızlar ben henüz öğrenmedim eğer hamile isem 5+0 olacağım ve bende Allah kısmet ederse Ekim annesi olacağım , çok istiyoruz eşimde bende inş. hamileyimdir çok merak ediyorum ama 1 hafta daha beklemeyi daha sonra test yapmayı planlıyorum,daha önce hüsrana uğramıştım yine yaşamayım diye garanti olsun diyorum , sizce geçmi olur daha önce mi öğrenmeliyim? :Saruboceq:
merhaba Kızlar ben henüz öğrenmedim eğer hamile isem 5+0 olacağım ve bende Allah kısmet ederse Ekim annesi olacağım , çok istiyoruz eşimde bende inş. hamileyimdir çok merak ediyorum ama 1 hafta daha beklemeyi daha sonra test yapmayı planlıyorum,daha önce hüsrana uğramıştım yine yaşamayım diye garanti olsun diyorum , sizce geçmi olur daha önce mi öğrenmeliyim? :Saruboceq:
kızlar ben bir şey sormak istiyorum bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.şimdi ben idrar tahlili yaptım evde silik olarak ikinci çizgiyi gördüm doktorumu aradım kan testi yap dedi.kan testi yaptırdım .bhcg kan sonucum 201 çıktı.doktora tekrar tel açtım sonucu bildirdim sonuç pozitif 2 haftalık hamilesin dedi.benim şimdi sormak istediğim sizlerin kaç çıkmıştı ve benim ki normalmi sizce.çok endişeliyim..internette araştırdım 2 haftalıkkken 50 ile 500 arası diyo .sanki benimki düşük mü ?
merhaba benıd earanıza alın 9 ocak adet tarıhım 15 ekim muhtemel tarıh
selam ben yeni katıldım aranıza.ben 12 ocak ta adet oldum yani son adetimin ilk günü 12 ocak 2009....beni de eklerseniz listeye sevinirim.şu an çok yeni hamileliğim 2 haftalık.muhtemel doğum tarihi 19 ekim 2009 .
canım valla 7 ocak son adet tarihim bana ayarlarsanız sevinirim beceremedim yaaa
bırgun once bır gun sonra zaten tahmını rakamlar bunlar bence canımhosgelldinnn hadi gozun aydinn .bende senden birgun sonrayim yalniz ben hesaplamayi doktornevranin sitesinden yaptim dogum tarihini 1 gun fazla soyluyor yani sennkini 16 ekim diyor gerci bunlar kesin olmayan seyler.hakkimizda hayirlisi olsun
tesekkur ederım canımhoşgeldin canım aramıza :CüvCüv:ne güzel valla bak çoğlıyoruz süperrrrrr
kızlar ben daha doktor agıtmedım kese ve kalp atsıını aynı anada göreyım dıye subat sonunu beklıyorum..siz kalp atısını ne zaman duydunuz:CüvCüv:selam kızlarrrr, yeni hamişlerimiz hoşgelmişleeerr, sağlık ve sıhhat diliyorum bebişlerine ve kendilerine.
kayaemel 5+o olmuşsun zaten canım dah aneyi bekliyosun tahlil yapmak için anlamadım, varsa kesin çıkar zaten yoksa de yoktur boşuna beklememiş olursun. bence bir an önce tahlil yap ki doktor kontrolün başlasın, nerdeyse kesen görünecek eğer hamileysennn:1shok: