2009 Ekim Anneleri

Selam kızlar bende ekim annesi olacam inşallah Allah izin verirse. 4 haftalık hamileyim.

zeynocum hoşgeldin..satını we muhtemel doğum tarihini ilk sayfadaki topic sahibi anjelice özel mesajla gönder istersen,listeye seni de yazsın..

zeyno55 aramiza hosgeldin canim.

Zuzucum haklisin esimde ayni seyi soyluyor. Cok stres yapiyorsun kendi kendini uzuyorsun ortada bisey yokken diyor. Hersey doktora gidene kadar iste :))

selam kizlar. Bulcuk tebrikler canim. Darisi benim basima. Bende bu gidisle 8. haftada gidicem. Dunden beri kolum agriyor sanki korkuyorum herseyden doktora gidene kadar.
sağol canım sen gitmişken herşeyi görürsün artık

Selam kızlar bende ekim annesi olacam inşallah Allah izin verirse. 4 haftalık hamileyim.

hoşgeldin canım sağlıkla bebişini kucağına alırsın işallah

derya45 arkadaşım kaç haftalık hamilesin sıcak suyun iyi gelmedigini duydum ben hatta hamama gitcektim gitmedim bu yüzden sıcak su kan dolaşımını arttırıp damarları gevşetiomuş va allah korusun kanama yani düşük riskini arttırıomuş o yüzden hamile kadınlara ılık suyla duş almalarını ve 15 dk fazla banyo yapmamamalrını öneriolar bilgin olsun canım

zeyno55 aramiza hosgeldin canim.

Zuzucum haklisin esimde ayni seyi soyluyor. Cok stres yapiyorsun kendi kendini uzuyorsun ortada bisey yokken diyor. Hersey doktora gidene kadar iste :))

:) bende de tuhaf bi rahatlık..nerdeyse hamişş olduumu unutucam..bulantılar saolsun unutturmuyo..bide kocim ewde sürekli hamiişşşş diye çağırıyo
:CüvCüv:

:) bende de tuhaf bi rahatlık..nerdeyse hamişş olduumu unutucam..bulantılar saolsun unutturmuyo..bide kocim ewde sürekli hamiişşşş diye çağırıyo
:CüvCüv:

Ne guzel canim ya. yapi meselesi iste demekki. Bende insallah birkac haftaya kadar relax olucam :CüvCüv: :emir_bebek:

slm kıslar nbr 1 gün girmedim siteye cok fazla yeni hamiş gelmiş maasallah.herkese hayırlı olsun diyorum.bu arada dün doktora gittim keseyi gördüm cok sükür ama kalp atısları haftaya dedi..normalde 5 hafta bitiyor görürüm diye düsünmüstüm ama nesse...tahlillerim temiz cıktı.darısı göremeyenlerin basına arkadaslar.gercekten cok güzel bi duygu...

slm kıslar nbr 1 gün girmedim siteye cok fazla yeni hamiş gelmiş maasallah.herkese hayırlı olsun diyorum.bu arada dün doktora gittim keseyi gördüm cok sükür ama kalp atısları haftaya dedi..normalde 5 hafta bitiyor görürüm diye düsünmüstüm ama nesse...tahlillerim temiz cıktı.darısı göremeyenlerin basına arkadaslar.gercekten cok güzel bi duygu...

gözün aydın canımm...darısı başımıza

zeynep 55 hoşgeldin aramıza canım valla kızlar bende needense çook paniğim neden herşeyden mim kapıyomm herhalde ilk bebeğim ondan

gözün aydın canımm...darısı başımıza

amiiiin canım insallah en kısa zamanda:Saruboceq: .cok güzel bişey ya daha bu kadar küçükken bile heyecanlandırıyor insanı zamanla büyüdükce neler hissedecz bakalım.:uhm:

amiiiin canım insallah en kısa zamanda:Saruboceq: .cok güzel bişey ya daha bu kadar küçükken bile heyecanlandırıyor insanı zamanla büyüdükce neler hissedecz bakalım.:uhm:

haklısın valla çook ufaklar ama genede heyecanlanıyor insan ...:CüvCüv:-tatlicadiarzu-

X