2009 Ekim Anneleri

canım içini ferah tutt....inanıyorumki bebişin sana sıkıca tutunmuşturrrrr:asigim:kasık ağrıları belli dönemlerde oluyor...hatta kasılmalardaa...yerimseniben

Sağol canımcım vallahi içim rahatlıyor sizlerle konuştukça a.s. Bir arkadaşım önermişti bu siteyi iyki de önermiş, sabah işyerine gelir gelmez ilk açtığım site bakıyorum kimler neler yapmış kaydirigubbakcemile3 paylaşmak süper bir şey yaaa:dance:

kızlar benim bulantım pek olmuyor normalmi acaba bi gün oldu sadeceee kasık ağrılarım varr doktora sormayı unuttum bulantı olayını

cnm benimde bulantım yok...ama bazen sanki bulanmak ve bulanmamak arasında kararsız kalıo ....:)midem bi acaipp oluo:bbo:
kızıma hamişken hiç mide bulantısı yaşamadım bennnn....her hamilelikde olacak die bişey yokk zatenn...
ama bulcukcum çikolatayı çok seven ben hiç çikolata yiyemiyorummm:çok üzgünüm:
ve et sevmediğim halde canım hep et istioooo:1rolleyes:

ağrı kesici içemiyoruz değilmi bu bel ve kasık ağrıları için kızlarr ben çok fenayım kıvranıyorum resmenn ...

cnm benimde bulantım yok...ama bazen sanki bulanmak ve bulanmamak arasında kararsız kalıo ....:)midem bi acaipp oluo:bbo:
kızıma hamişken hiç mide bulantısı yaşamadım bennnn....her hamilelikde olacak die bişey yokk zatenn...
ama bulcukcum çikolatayı çok seven ben hiç çikolata yiyemiyorummm:çok üzgünüm:
ve et sevmediğim halde canım hep et istioooo:1rolleyes:

benimde midem bi garip bulanımıomu bulanmıyomu anlayamıyorum ama tatlı yiyemiyorum daha çok tuzlu çukulata yedimde bulanıyor benimde garip bi durum :1rolleyes:

ağrı kesici içemiyoruz değilmi bu bel ve kasık ağrıları için kızlarr ben çok fenayım kıvranıyorum resmenn ...

canım sakın ilaç içme doktorun vermeden hiç bişi içme kasık ağrıları şu dönem çok normal kanaman omadı sürece sorun yok canım

dr içmemelisin diyo ama acaip ağrım var benim yaa ağlıorum o derece bebeğime bişi mi oldu acaba ...

dr içmemelisin diyo ama acaip ağrım var benim yaa ağlıorum o derece bebeğime bişi mi oldu acaba ...

bitanemm aklına kötü şeyler getirmeee.....:1hug:
istersen dr.la görüş hem içinde rahatlamış olurr.....hem bu konuda sana bilgide verirrr....

Gizemcim doktoruna çok fazla ağrın olduğunu, hatta ağlayacak derecede olduğunu söyledin mi? bence arayıp sormalısın bu kadar yoğun ağrı normal mi diye... Kaç haftalıktı bebeğin? Bende merak ettim şimdi

günaydın kızlar nasılsınızz
bulcukcum hadi gözün aydın cnm...
benimde kasıklarım ağrıyo bugünnnn

Gizemcim doktoruna çok fazla ağrın olduğunu, hatta ağlayacak derecede olduğunu söyledin mi? bence arayıp sormalısın bu kadar yoğun ağrı normal mi diye... Kaç haftalıktı bebeğin? Bende merak ettim şimdi

6 hafta 6 günlük bebeğim doktorla dün gece konuştuk aradım gayet normal olduğunu ve istirahat etmem söyledi ama pazarlama elemanıyım ben nasıl istiarahat edebilirim ki bütün gün ayakta herhengi bişi olmadığını söyledi :CüvCüv:senağlama

günaydın kızlar nasılsınızz
bulcukcum hadi gözün aydın cnm...
benimde kasıklarım ağrıyo bugünnnn
sağol canım

6 hafta 6 günlük bebeğim doktorla dün gece konuştuk aradım gayet normal olduğunu ve istirahat etmem söyledi ama pazarlama elemanıyım ben nasıl istiarahat edebilirim ki bütün gün ayakta herhengi bişi olmadığını söyledi :CüvCüv:senağlama

doktorda normal dedeiyse endişe etme zaten kasık ağrıları hareket halindeyken daha çok oluyor ee seninde işin nedeniyle daha ağrın oluyo evde oldun sürece yat dinlen canım aklına kötü bişey getirme

OHH KADROMUZ TAMAMLANMIŞ BAKIYORUM UYANAN GELİYO....
jasminella kasık ağrısının yanında kanaman yoksa endişe etme canım ama yinede dr una söyle...kızlar benimde tatlıyla pek aram yok ..dediğiniz gibi bulanmakla bulanmamak arasında gelip gidiyo midem...ama şu ana kadar kötü olmadım...geçen gece başım felaket ağırdı bende minoset tablet içtim...hamileler kullanabiliyo bu ağrı kesiciyi tabi yinede drunuza danışın....ben ilk hamileleiğimde kullanmıştım drum vermişti...

cnm iş yerinden izin alamazmısınnn?en azından eve gidip uzanıp dinlenirsin...:1hug:

günaydın kıslarrrr

kıslar bu haftalarda neler yiyip içiosunuz paylaşalım bilgimiz olsun :)

ben hersabah kahvaltımı ii yapıyorum 1 yumurta mutlaka yiyioruım hergün 2 bardak süt içiyorum , en az 1 elma yiyorum bi avuç ceviz beyin gelişimi için yiiyorum tabi bide normal yemekler siz eksra bişe yapıomusunuz

kızlar hepinizi öpüyorummmm.....Şeniz
bugün çok işim var kısımı okuldan alıcam.:asigim:
sonra sonuçlarımı alıcam dr.ma göstereceğimmmmmm....bugün benim için baya yoğun bir günnnn:bbo:

cnm iş yerinden izin alamazmısınnn?en azından eve gidip uzanıp dinlenirsin...:1hug:

inanmak zor ama ben hamile olduğumu öğrendiğim gün bu işe girdim şaka gibi demi ama bakacam bi kaç hafta çok kötü olursam bebeğim daha önmeli çıkacağım CADIARZU

gunaydınnn. kadronuzda ben yoktum ama tam deildi yani:eek:klava:
yaa benimde midem aynı durumda bulansam mı die dusunuo aradakaydirigubbakcemile3
yarın dr gunum umarım sorun yokturr. bide 2 gundur kasık agrısından cok ust taraf mide kısmım rahatsızlık verio ama cok deil oylee:1rolleyes:

Teşekkürler zeynepcim sanırım üşüttüm dün ben ondan olabilir diye düşünüyorum...

Gizemcim doktorunla konuştuysan endişelenecek bir şey yok seninle günlerimiz aynıymış benim de bugün 6+6 bu arada doktorunla konuşsan sana bir süreliğine rapor vermez mi? Evde yatarsın bir süre iyi olur ne dersin?

günaydın kıslarrrr

kıslar bu haftalarda neler yiyip içiosunuz paylaşalım bilgimiz olsun :)

ben hersabah kahvaltımı ii yapıyorum 1 yumurta mutlaka yiyioruım hergün 2 bardak süt içiyorum , en az 1 elma yiyorum bi avuç ceviz beyin gelişimi için yiiyorum tabi bide normal yemekler siz eksra bişe yapıomusunuz

cnm meraba....
ben normal şekilde yememe devam ediyorumm...sebze,meyve ve etttt ağırlıklı besleniyorum..ceviz,fındık ve süt tabikiii:asigim:
aslında son iki gündür zor yemek yiyorumm...gribimdee:çok üzgünüm:

X