aynen ya gündüz acayip uykum var kafamı kaldıramıyorum işte olduğum için uyyamıyorum bende ama gece tuvalete bi kalkıyorum bida uyku yok uyyamıyorumYa kıslar bide bişe sorucam benim uyku problemim var yani gündüzleri uykum gelio ama işte oldugum için uyuyamıyorum tabi , geceleride uyuyamıorum bu nası iş ya gece uyku probleminiz varmı sizinde wc gidiorum sürekli uyanıyorum yarım yamalak uyuyorum ya
günaaaydııın.....Ben bebişin kalp sesini geçen hafta cuma duydum....tek taş yüzüğe benziyordu pırlanta kısmıda hareket ediyordu...çok güzel bir duygu....
selam kızlar bendede uyku var ama yatınca uyuyamıyorum eskiden hemen dalardım hapşurunca kasığımda batma oluyo midem henüz bulanmadı
cetvel yapacam ama gebelik tarihimi yazıyorum hep yanlış hafta çıkıyo nedenini bilen varmı
kopyaladım bu seferde çarpı çıktı benneyaptımki
kızlar allahıma şükür bugün bebeğimin kesesini gördüm çok mutluyum...darısı görmeyen arkadaşlarımın başına...2 hafta sonrada kalp atışı için gidicem...
kızlarr hayırlı hamilelikler ve doğumlar dilerim bebişlerinize sağlıkla kavuşursunuz inşallah .dünyada tadacağınız en güzel duygu:))
Büyümüştür tabi annesi tek taş pırlannta he benzetmen çok güseldi:))
amazzon şimdi nette araştırıom ilk 3 ay ve son 3 ay uyku problemi normalmiş yaa progeston hormonu gündüz aniden uyku getirip gece kaçırıomuş alla alla iş yerinde çok zorlanıorum ya alışcaz inş