2009 Ekim Anneleri

günaaaydııın.....Ben bebişin kalp sesini geçen hafta cuma duydum....tek taş yüzüğe benziyordu pırlanta kısmıda hareket ediyordu...çok güzel bir duygu....

Büyümüştür tabi annesi tek taş pırlannta he benzetmen çok güseldi:))

amazzon şimdi nette araştırıom ilk 3 ay ve son 3 ay uyku problemi normalmiş yaa progeston hormonu gündüz aniden uyku getirip gece kaçırıomuş alla alla iş yerinde çok zorlanıorum ya alışcaz inş

CANIIM BENİM NAZAR DEĞMESİN SİZEE.TEK TAŞ PIRLANTALARR SİZİİyerimseniben

aynen ya gündüz acayip uykum var kafamı kaldıramıyorum işte olduğum için uyyamıyorum bende ama gece tuvalete bi kalkıyorum bida uyku yok uyyamıyorum
günaaaydııın.....Ben bebişin kalp sesini geçen hafta cuma duydum....tek taş yüzüğe benziyordu pırlanta kısmıda hareket ediyordu...çok güzel bir duygu....

süper benzetmeee

bendede gece uyku problemi oluyor.....en az 2 defa wc ye gidiyorum geceleriiiii.çok fazla rüya görüyorum birde

Bu güzel 40 haftalık yolculukta hepinize sağlık ve mutluluk diliyorum, 2008 ekim annesiyim yazılarınızı okudukça o günlere geri döndüm yaşarken çok uzun bir süre gibi geliyor ama dünyanın en güzel en mucizevi olayı, iyiki doğurmuşum diceksiniz mutlu bir gebelik geçirinnn

kızlar allahıma şükür bugün bebeğimin kesesini gördüm çok mutluyum...darısı görmeyen arkadaşlarımın başına...2 hafta sonrada kalp atışı için gidicem...

Selam kızlar..

Ya aynı problem bende de var geceleri uyuyamıyorum dönüp duruyorum yatata çok rahatsızlık veriyor insana..

selam kızlar bendede uyku var ama yatınca uyuyamıyorum eskiden hemen dalardım hapşurunca kasığımda batma oluyo midem henüz bulanmadı
cetvel yapacam ama gebelik tarihimi yazıyorum hep yanlış hafta çıkıyo nedenini bilen varmı

Canım son sat tarihini yaz bide ben yapmayı deneyeyim..

sanırım benim bulantılarım baslıcak :S simdi oyle aman aman yok ama arada bi rahatsızlık verio

yaptım bu seferde nereye kopyalayacağımı bulamadım. kaydirigubbakcemile3

kızlarr hayırlı hamilelikler ve doğumlar dilerim bebişlerinize sağlıkla kavuşursunuz inşallah .dünyada tadacağınız en güzel duygu:))

Profil düzenlemede kilo ve doğum tarihi takip çizelgesi var en altta oraya kopyala....

kopyaladım bu seferde çarpı çıktı benneyaptımki

bazı sitelerin takvimini kabul etmiyo güzelcim. bi de o kopyaladığın adres, sonu png ile biten adres olucak ona dikkat et. 3 tane falan adres çıkıyo,png olanı kopyalıcaksın. bi de böyle dene bakalım. yine olmazsa son adet tarihini yaz canım ben yapayım sana bi takvim

kızlar allahıma şükür bugün bebeğimin kesesini gördüm çok mutluyum...darısı görmeyen arkadaşlarımın başına...2 hafta sonrada kalp atışı için gidicem...

gözünaydın zeynepçim ne güzel bende yarın gidicem inş. görürüm keseyii :Saruboceq:

hmmmmmmmm, evet handancım öyle bişey ben de okumuştum. bi de çok rüya görüyorum bu da hormonlardan heralde hehehehehe:CüvCüv: hay allahım ne garip şeyler kızlar ya ama yine de yaşanmaya değer her bir anı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…