bende prima 3 u kullanıyorum memnunum pişik yapmadıben de prima 3 numara kullanıyorum şimdilik memnunum..bi de bişey soracam siz günde kac kez bez deiştiriyorsunuz yani kakasını yapmadıgında küçüğünü yaptıgında... ben bez iice ıslananakadar bekliyorum o da 5 6 saati buluyor acaba zararı olurmu..ama büyük yaptıysa hemen deiştiriyorum
bende evy baby ve canbebe ıkısındende memnunum...boynum daha fena tutulmuş anam napcam ben çocuk emerken bakamıyorum aşağı doğru..dün gezdık soğuğu yedim felç oluyorum galiba :)
sütü artıran tek şey sıvı diye düşünüyorum. ilk söylediklerinde saçma gelmişti fakat sonra diyet yapmaya başladım. günde 3 litreye yakın su içiyorum ve bir litrede süt. şükür ki bugüne kadar hiç mama vermedim ve sütüm yetiyor. kilosu ise oldukça iyi, hatta doktoru mamasız bu kadar kilo almasına hayret ediyor. ve en önemlisi sütünün olduğuna inanmak. bazı geceler uyumadan sabah kızım için sütüm çok olacak diye düşünüyorum, inanarak. ve o sabah uyandığımda gögüslerim patlayacak gibi dolu oluyor. dene istersen... :)
yaa o kadar kötü yarı felç gıbı kıpırdıyamıyosun
yasemincim bana kayınvalidemde emzirirken su içilmez demişti bende ona ne kadar saçma olduğunu söyledimlmaz:... ona da kvalidesi söylermiş... mantık ermiyor zaten bebek bi kere süt içiyor zaten su değil... hem ben suyu içeceğim sindireceğim de bebeğe gidene kadar ooooo:ecrin_bebek:... ve ben inan doğum yaptığımdan beri bebek emmeye başladığında deli gibi susuyorum ve eşimde alıştı artık,ben Borayı emzirirken o bana su pet şişem var onu doldurup su getirir... oğluşum cukcuk emerken ben nasıl susuyorum,canım çekiyor kaydirigubbakcemile3
cnm osuyu emzirmedenönce içsinler bebek memedeyken su içilirse direk cigerlerine su gittigini duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?