ben huggs kullanıyorum sanki sırtına doğru taşırıyor gibi geldi Ben de prima deneyeceğim ayrıca seba med in pişik tedavi edici kremi pişiklere iyi geliyor.ben prima kullanıyom 3 numara pişik yaptı siz hangisini kullanıyosunuz
benim sütüm az oluyor aksamlari hazir mama veriyorum ama almiyor benimki ac ac duruyor garibim. oldugu kadarini emsin diye bende meme veriyorum. öyle olani emiyor zar zor dakka basi istiyor tabi doymayinca. ya niye almiyor acaba mamayi begenmiyor. napcam ben. sütüm artsin diyede bol bol yiyorum ficiya dönücem yakinda. kilolu degilim ama bu gidisle fici olurum heralde.
amazoncum o zaman zor biraz benimki biberon tutyor ama hiç bir emziği almıyordu
ya kıslar benim sıpa acaip tv izliyor sakıncalımı acaba????
aynen benimki de öyle seleduşçum.ya ben izliyorum kucagımda oda izliyor....hiiiiç sesi solugu cıkmıyor izlerken:))))) bide bişey soracam benimki süürekli telaslı sanki eli ayagı hiç durmuyor hızlı hızlı nefes alp vereiyor biyere yetişecekmiş gibi sizinki de ölemi???
ben prima kullanıyom 3 numara pişik yaptı siz hangisini kullanıyosunuz
prima kullanıyorum 3 numara 2gündür sızıyor bence küçük gelmeye başladı
bi ara huggies kullanmıştım en çok onu beğendim bu bitsin huggies in 4 ünü alıcam
4 saatte bir değiştiriyorums elduşcum. kaka yaptıysa hemen alıyorum.ben de prima 3 numara kullanıyorum şimdilik memnunum..bi de bişey soracam siz günde kac kez bez deiştiriyorsunuz yani kakasını yapmadıgında küçüğünü yaptıgında... ben bez iice ıslananakadar bekliyorum o da 5 6 saati buluyor acaba zararı olurmu..ama büyük yaptıysa hemen deiştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?