Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla yaa..benim kocikde anlamadı bunu hala,çocuk habire aaranıyo,kocşde aç bu aç annesi aranıyoo diyo kaydirigubbakcemile3
ben her emzirmemde birini veriyorum,çünkü diğerinin acısı geçmemiş oluyo daha :gitme:
her emmesinde 15 dk.filan emiyo kendi bırakıyo memeyi..acaba diğerinidemi versemkiCADIARZU
bide benim oğlan 2 gündür çok kusuyooo,üşüttümmü acaba bilmiyorum..geçen gece altını açtığmda ayakları buz gbiydibenneyaptımki benim yatak odam ısınmıyo çok,artk salonda yatıcam toparlanana kdar kuzum benneyaptımki
bide kızlar uyurken yüzü buz gibi oluyo benim oğlanın acaba normalmi :1no2:
ya benim oğlana zatenn dr dediki devamlı istiyoyaa 15 dk bi göğsunu ver 15 dk da diğerini emdi demi 2 saat oyala açlıktan değil çünküü boş emzik niyetine seni istiyor dedi bu badikler varya az değillerrr parmaklarında oynatıyolar bizi...
valla kıslarr şunu bilir şunu sölerim humana still hikaye içceniz bolca rezene meleklerde ne gaz sorunu nede doymama müthiş süt yapıyo kıslar aklınızda bulunsun bide aşure oda süper süt yapıyo aklınızda bulunsun bide kaliteli bunlar bence ...
gizemcim humanaya laf yok bi bardak içiyorum sanki fışkıracak göğüslerim 2-3 katına çıkıyolar
ayrıca o emziği alya da tuttu hea
şeymoş nabion kuuzzuuuopuyorumnanaktan
benimde ütülerim var ama yok bugün hiç bişiii yapmiceeem
kız görende inanır sende süt yoksa inekte de yok gözün doysun:mymeka: