- 30 Ekim 2008
- 5.968
- 4
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh naloşummm hiç sormaa yaa o gün drun verdiği ilaçlarr ters teptii gögüslerim çok kötü olduu şişti uçları çatladıı berbatım anlayacağın şekercim bana adresi yazmışsında soy isim yok
Gizemmmm,benim en son gittiğim dr.da bi kakasını zor yapıyo dedim die 3 tane ilaç yazdı CADIARZU
Valla ben eczaneye bile göndermedim reçeteyi..çünküü o kadarcı bi bebeğğe sadece kakasını zor yapıyo die o kdar ilaç yazması hiç normal gelmedi bana.eğer çok rahatsz edici deilse ilaçdan yana olma bence sende yerimseniben çünkü anne sütü haricinde verilen herşey ilaç mama vs.bebişe anne sütünün kazandırdığı direnci kırarmış die duymuştum benyerimseniben
acaba hazir mama vermekte annesütünün direncini kirarmiymis. benim süt bazen azaliyor mama aldim verdim. ama benimki mamayida istemedi ac ac uyudu hep
benimki canım benim sadece rezene içiyo ek olarak başka bişicik içmiyo aman ne bilim yaa dr gidiyonuz geliyonuz şunu yazdı bunu yazdı diyonuzz benim dr daa aşı olduğunda bile sakın atş düşürücü verme dedii sonuçta aşı vücuda mikrop vermektir dedi başını serin tut yani başınaa ıslak havlu ile serin tut vücuduna sakın dokunma dedi savaşsınn vücudu dedi düşünebiliyomusun...