Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sık emiyosa ondan kusuyo olabilir canım, üşütmemiştir inşallah. Ben de geceleri baktığımda yüzü soğuk oluyor, ama benimkide soğuk oluyo da vücudum üşümüyo.
Ben de yarın dr. a sorcaktım bu konuyu. Ellerini dışarı çıkarmazsa uyuyamıyo benim oğlum, onun için de göğsü hep açık. Acaba uyku tulumu mu alsam diyorum CADIARZU
Canım benim dr. da gaz için önermişti onu. Sindirilen sütle sindirilmeyen karışınca gaz yapar, 1.5-2 saat aralıkla 30 dk emzirmeye çalış demişti.
hoşgeldin şeymacımm
anılcımm bana şuu tuttuğu emzikten yollasanda ne kadarsa parasını yollasam sana olmaz mıı ben 2 tane milyonlukçu gezdim yok artıı adam bide üstüme güldüü bakkal emziği arıyorum dediğim için :))
Gizeeeemmmm
Bende de aynı sorun var, kanamam bi tülü durmadı acaba dedim adet mi görüyorum, doktoruma sordum o da günde 10 kereden az emziriyorsan olabilir dedi ama bu adet durumunu da geçti. senin doktor test mi yaptı neye göre teşhis koydu? ne ilacı verdi merak ettim ben de gitmeyi düşünüyorumm beni biraz bilgilendirir misin canımm??