- 25 Kasım 2008
- 4.545
- 453
benim ablamın kızıda ööle uyurdu buket..arabayla ewin içinde gezerlerdi uyusun diye:)
birakti mi bu aliskanligi zuzu.yaw gezmeye gitsem nerden bulucam ben arabayi ona fisfisfis
offfffff ne zormus bebek bakmak yaf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim ablamın kızıda ööle uyurdu buket..arabayla ewin içinde gezerlerdi uyusun diye:)
günaydın arkadaşlar... kızlar bebeklere işitme testlerini yaptırdınız mı. istanbulda yaptıran varsa nerde yaptırdı. özel sağlık karşılamıyo. ssk nın geçtiği yerlerde ssk karşılamıyo dedi bana türkiye hastanesi...sizler nerde kaça yaptırdınız..
birakti mi bu aliskanligi zuzu.yaw gezmeye gitsem nerden bulucam ben arabayi ona fisfisfis
offfffff ne zormus bebek bakmak yaf
günaydın arkadaşlar... kızlar bebeklere işitme testlerini yaptırdınız mı. istanbulda yaptıran varsa nerde yaptırdı. özel sağlık karşılamıyo. ssk nın geçtiği yerlerde ssk karşılamıyo dedi bana türkiye hastanesi...sizler nerde kaça yaptırdınız..
ben işitme testi yaptırmadım yaptırmıycam da.maşallah gayet iyi duyuyo anlıosun zaten ewde bile yaparsın o testi..hem doktor dediki işitme testinin doğrulk payı % 50miş..şaka gibi..onu test yaptırmadan da biliyoruz ya duyarsın ya duymazsın:)
kalça usgsi gerekli bence..yaptırdık cmts günü..şükür ki bi sorun yokmuş..kontrol artı usgye 40 tl ödedik..istde ne pahalıymış öyle..2 dklık bi işlem altı üstü
gizem aldınmı göğüs ucu
selam herkeze;
uzun zamandır giremedim herkez iyidir inş. bebişin problemleriyle uğraşmakdan fırsat bulamıyorum.çok zor işmiş bebek bakmak valla.doktor doktor dolaşıyoruz. Allah hepimizin çocuğuna sağlık versin.
selam kızlar hatırladınızmı beniiii...
esmacım nasısın yawruş nası...
zeyno hoşgeldinn..senin bebik nası
iyi olmaya çalışıyoruz cnm. yavruş biraz yıpranıyo zuzucum geçenlerde özel durumdan dolayı(dudak damak yarığı) işitme testi yapıldı. orta kulakda basınç varmış bide su toplanması oluyo beta testi diye bi üst testi istediler. onu yaptırdık ondada damardan ilala uyuttular 2 saat sürdü baya yıprandı yavrum aç kaldı ogün baya üzüldüm sonuçlarıda çıktı.hafif işitme kaybı görülmüş ameliyatlardan sonra tekrar yapılması gerekiyomuş. gerekilirse tüp takıcaklar kulaklarındaki suyu almak için...anlayacağın zor günler geçiriyoruz ailece 3 aylıkken ilk ameliyatımızı olucaz.
senin prensesin nasıl cnm.
selam elacım evet artık sık giremiyorum sen nasılsın eylülüm nasıl
bebiş doğuşdan dudak ve damak yarığı olarak doğdu...
esmacım bilmiyodum çok üzüldüm cnm Allah yardımcınız olsun tez zamanda şifasını bulsun inşallah yavrun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bizde yuvarlanıp gidiyoruz, şükür bugünümüze...
iyi olmaya çalışıyoruz cnm. yavruş biraz yıpranıyo zuzucum geçenlerde özel durumdan dolayı(dudak damak yarığı) işitme testi yapıldı. orta kulakda basınç varmış bide su toplanması oluyo beta testi diye bi üst testi istediler. onu yaptırdık ondada damardan ilala uyuttular 2 saat sürdü baya yıprandı yavrum aç kaldı ogün baya üzüldüm sonuçlarıda çıktı.hafif işitme kaybı görülmüş ameliyatlardan sonra tekrar yapılması gerekiyomuş. gerekilirse tüp takıcaklar kulaklarındaki suyu almak için...anlayacağın zor günler geçiriyoruz ailece 3 aylıkken ilk ameliyatımızı olucaz.
senin prensesin nasıl cnm.
sağol cnm bende alışdım artık bu duruma ilk başlarda şok oldum psikoljim bozuldu ama bunada şükür diyorum. hayırlısıyla ameliyatlarımızı atlatırız inş. çok zor.bizim imtihanımızda buymuş.bebişimi hiç emziremedim .o duyguyu tadamadım.protez damak kullanıyoruz ayda bi değişiyo. koşturmaca içinde geçiyo zaman.. Allah betinden korusun.
iyi olmanıza çok svindim
ah yawrumm kıyamam ben ona..rabbim yardım etsin canımm..prensesim ii şükürr..büyüyoopuyorumnanaktan
cnm benim Allahın izniyle bu zor günlerde geçecek:Saruboceq:
Allah yardımcınız olsun, dualarımdasın:Saruboceq:
selam kızlar
esmacım inş. Rabbim size sabrını prensesimizede sifasını versin tez zamanda iyi olsun melegin İNŞ.