Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çık cnm ya nıye çıkmıyosun okadarda kasmayın bizimkiler can değilmi valla alışsınlr hep ev olmazkı keşke yaz olsa hiç drmam evde kerem mayıs bebeğiydi çok şanslıydı ama şimdilk havalr ıyı sayılır fırsat bu frsat çıkrıorummm
merhaba kıslar, benim kızım tortikolismiş, egsersizler var onlara başladım, fizik tedavi merkezinden de hergün destek alacağım inş. sol kulağının arkasında kitle ve boyun kasında sertleşme var.. çok şükür tedavisi varmış, inş. tedavi en güzel şekilde sonuçlanır ve hiç bir iz kalmaz
egsersiz yaptırırken gözümün içine bakıp öyle bir ağlıyor ki içim eriyor akıyor.........
uyurken kolumda uyutup yapmaya çalışıyorum... valla ne ev ne yemek hiç birşey yapmıyorum.. eşim evde oldukça o yapıyor...
sizinde aklınıza gelirsek dua edin ilayıma olur mu teyzeleri,
merhaba kıslar, benim kızım tortikolismiş, egsersizler var onlara başladım, fizik tedavi merkezinden de hergün destek alacağım inş. sol kulağının arkasında kitle ve boyun kasında sertleşme var.. çok şükür tedavisi varmış, inş. tedavi en güzel şekilde sonuçlanır ve hiç bir iz kalmaz
egsersiz yaptırırken gözümün içine bakıp öyle bir ağlıyor ki içim eriyor akıyor.........
uyurken kolumda uyutup yapmaya çalışıyorum... valla ne ev ne yemek hiç birşey yapmıyorum.. eşim evde oldukça o yapıyor...
sizinde aklınıza gelirsek dua edin ilayıma olur mu teyzeleri,
hani hastaneden çıkar çıkmaz yakacaktım ya öyle olmadı
öyle ahım şahım bi istek yok bitane yaktım doğumdan sonra bidaha ihtiyaç duymadım
düşünmeye bile fısratım yok eblkide ondandır hehe
sende durumlar nası?
sağol cnm bozuldu da eşimle tartışıyorum şuanda yok zırh yaptırcakmış kilit özel olcakmış apartman girşine otomatik ışık koyulcakmış yine apartmn girşinin kapanan kapısı değişecekmiş millette korktu bizim eve 2 . girişleri alttaki komşuyuda yoklamışlardı kapıyı zorlayıp amannn offfffffffff ne yapıcam ben şimdi zaten bebekten uyuymıyodum doğru düzgğn şimdi hiç uyuyamıcam
saimecim dualarım prensesinle inşallah en kısa zamanda iğleşir bebişin.....
anılcım çok geçmiş olsun.....
alanya geçmiş olsun canım...hiç bir fikrim yok bu konuda inşallah önemli birşey değildirrr....