Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en sıkısını aldım, göbeği 1 cm içeri çekio o kadar, yavaş yavaş toparlar umarım, hergün 12 saat giyip yataren çıkartmak lazımmış kızlar.
ya kızlar benim bebe acayip gazlı bugün hiç uyuyamadı sürekli ıkınıyo sıkınıyo kıpkırmızı en sonuda dayanamadım fitil verdim gaz çıkardı onunda fazla kaka yapmasa da çıktı kullanan var mı aranızda dr çok sıkışmadıkça kullanma dedi bundan da 3 gün önce vermişştim yarım sorun olmaz inş ( off çocuk gazdan patlıcaktı günde 1 öğün mama alıyor sanırım ondan ne yapmalıyım acaba su mı versem ?? rezene de içiriyorum yarım çay bardağı .....
bu arada hep diyolar sakın mama verme emdikçe çoğalır sütün nerde alakası yok emdikçe azalıyor benim sütüm elimle sıkıyorum bazen hiç gelmiyo ( 2 yada 3 saat emmezse geliyo neler yapmadım artmıyo artmıyo çok kötü hissediyorum kendimi bu gidişle önümüzdeki aydan itibaren tamamen mama alıcak çünkü büyücek daha fazla emmek isticek ((((((
68GÜNDÜR KANAMAM DURMADI YAAAA OFFFFF OFFFFFFFFFF DOKTORADA GİTTİM BİDAHA ÇAGIRCAK BİLİYOMMMMM YARA YOKTU RAHİMDE ALTTAN BAKTIII :çok üzgünüm:
kızlar bebişlerinizi sırt üstü mü yatırıyosunuz yoksa yan mı? ben yan yatma yastığı kullanıyorum yan yatırıyorum ama bi kitapta sırtüstü yatırın yazıyo kafam karıştı şimdi??
Canım ben yan yada yüzüstü yatırıyoum. Sırtüstü yatırısan herhangi bir kusma durumunda boğulma tehlikesi var yada ciğerlerine kaçabilr
kızlar bebeğimin çok gazı var.sürekli ıkınıyor ayaklarını havaya kaldırıp gaz çıkarıyo ya ne gazmış anlayamadım bitmek bilmiyo.zinco kullandım şimdide nurseharveys diye bitkisel bi şurup kullanıyorum.zaten uyanıken çok huzursuz oluyo gazını tam çıkaramıyo ama uyurken daha rahat çıkarıyo .içim gidiyo valla o minik ayaklarını havaya kaldıra kaldıra gaz çıkarmaya çalışıyo.oğlum çok iştahlı hem beni emiyo hemde mama yiyo.sütüm iyi olmasına rağmen benim takatim kalmadığı için mamada veriyorum.mama vermezssem sürekli emmek istiyo.acaba mamamı gaz yaptı dedim.şimdi milupanın gaz önleyici mamasını kullanıyorum.ama hala gazımız var.1 ekimde doğdu bebeğim.2.haftadan beri çekiyoruz bu gaz problemini.sizlerin önereceğiniz başka bişey varsa çok sevinirim