ya kızlar benim bebe acayip gazlı bugün hiç uyuyamadı sürekli ıkınıyo sıkınıyo kıpkırmızı en sonuda dayanamadım fitil verdim gaz çıkardı onunda fazla kaka yapmasa da çıktı kullanan var mı aranızda dr çok sıkışmadıkça kullanma dedi bundan da 3 gün önce vermişştim yarım sorun olmaz inş ( off çocuk gazdan patlıcaktı günde 1 öğün mama alıyor sanırım ondan ne yapmalıyım acaba su mı versem ?? rezene de içiriyorum yarım çay bardağı .....
bu arada hep diyolar sakın mama verme emdikçe çoğalır sütün nerde alakası yok emdikçe azalıyor benim sütüm elimle sıkıyorum bazen hiç gelmiyo ( 2 yada 3 saat emmezse geliyo neler yapmadım artmıyo artmıyo çok kötü hissediyorum kendimi bu gidişle önümüzdeki aydan itibaren tamamen mama alıcak çünkü büyücek daha fazla emmek isticek ((((((
bu arada hep diyolar sakın mama verme emdikçe çoğalır sütün nerde alakası yok emdikçe azalıyor benim sütüm elimle sıkıyorum bazen hiç gelmiyo ( 2 yada 3 saat emmezse geliyo neler yapmadım artmıyo artmıyo çok kötü hissediyorum kendimi bu gidişle önümüzdeki aydan itibaren tamamen mama alıcak çünkü büyücek daha fazla emmek isticek ((((((