- 15 Şubat 2009
- 7.046
- 40
- 158
evet cezbedici gerçekten canımm,ay ne hoşş 2tane piyenses zordur mutlaka ama inanılmaz cezbedici geldi bana
maşallah!
ama uzaktan hihihihhi kaydirigubbakcemile3
çok güzel gerçekten,kardeş,arkadaş,sırdaş olucak yaşıt iki kızım var işte,zor ama çok güzell..
senin prensesi de öpüyoruz annesiiiopuyorumnanaktan
yok cnm,Ayy çok tatlılar maşallah. Allah nazardan korusun
Yalnız ben bir taneyle perişan olmuş durumdayım. Sen nasıl idare ediyosun yardımcı olan birileri var mı yanında?
sürekli yardımcım yok,arada annem geliyor,ama ev,işler,herşey üzerimde,
Allah yardım ediyor amaicümlemizin yardımcısı olsun :Saruboceq:
çok sağol canım benimm,hymarycim maşallah kızlarına
sanada maşallah walla ben bi taneyle zar zor nete girebiliyom, ev işleri hak getire sen bide nete giriyon
bazen çıldırıcak gibi olluyorum,çamaşaır,bulaşık,misafir,ikram,süpür,sil...
ama valla bi 3 yıla bir de tek istiyorum inanAllahım da lutfederse,
selam kızlar,
benim kızın sol gözü çok çapaklanıyordu epeydir, doktora götürdüğümde önemli bişey yok göz pınarına masaj yap demişti doktor.
3 gündür falan da masaj yapıyorum dün biraz bi bastırayım göz pınarını dedim , .iltihap aktı ordan, gözünün içi doldu. sıktıkça da akmaya devam etti. şimdi tekrar doktora götürdüm , önemli bişey yok bebeklerde olur dedi doktor, göz kanalı tıkalıdır masajla açılır dedi. iltihabı iyice boşaltıp serumla yıkadı gözünü. devamlı masaj yap ve iltihabı akıt korkma dedi. antibiyotik damla, krem ve gözü yıkamam için serum verdi.
çok korktum kızlar iltihaıbın öyle aktığını görünce yaa, gözüne birşey olcak sandım. neyseki önemli birşey değilmiş. bazı bebeklerde olur bu durum dedi doktor. netten de araştırdım masajla düzeliyormuş . ohh çok şükür neyse rahatladım..
bizde de çok sık ve yoğun oluyor,tobrased vermişti doktor,iyi geliyor,
ama göz masajında iki kızımda basıyor yaygarayı,hiç sevmiyorlarr