- 7 Ocak 2009
- 547
- 1
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kuzularopuyorumnanaktan keyifler nasılzemuszemus ben uykusuzummirmirmirmir
yaa seydahancer pre aptamil prematüre bebekler için demiş, bizim aldığımız mamada pre aptamil ve arada veriyoruz ama benim kızım prematüre doğmadıkifisfisfis vermemin bi zararı olurmu? o kadarda para verdikakannehir
bende 5 ekimde dogum yaptim ve hic sutum yok hastanede Preaptamil verdiler ve hala onu kullaniyorum oglumda premature dogmadi 40+5 gunluk dogdu ve 3850 kilo dogdu...benim bildigim yeni doganlara veriliyor bu mama sende rahatlikla kullanabilirsin....kaydirigubbakcemile5selam kuzularopuyorumnanaktan keyifler nasılzemuszemus ben uykusuzummirmirmirmir
yaa seydahancer pre aptamil prematüre bebekler için demiş, bizim aldığımız mamada pre aptamil ve arada veriyoruz ama benim kızım prematüre doğmadıkifisfisfis vermemin bi zararı olurmu? o kadarda para verdikakannehir
arkadaşlar mrh.bende ekim annesim.size sorum olacaktı.ilk zaman oldukça bol sütüm vardı,akıyordu hep .kayınvalidem yüzünden sütüm azaldı.çok kötü şeyler yaşattı bana .şimdi evden gitti ama benim sütümde azaldı.tekrar çoğalırmı acaba*