slm annecikler nasılsınız? biz bugün 1 aylık olduk, 15 günlükken işitme, bugün de kalça usgsini yaptırdık, allaha şükür bi sorun çıkmadı. kızlar dün hariç son 3 haftadır gaz sancısından kaka sancısından çekmediğimiz kalmadı. bizimki kakayı da sancıyla yapıyor hem de masaj yaptığımız halde. zaten gaz sancımız da sizin anlattığınız gibi kıvranarak kızarak oluyordu. 3 gündür rezene anason ve ısırgan otunu karıştırıp demleyip öğlen 1 akşam 2 olmak üzere içiyorum ve allaha şükür dün ve bugün gayet iyiydik, sancı oldu tabi yine ama ne bagırdı ne kıvrandı,uykuya daha rahat dalıyor kuzum artık. dr yediklerine dikkat etsen de etmesen de bu gaz sancısı 60 günlük olana kadar sürecek dedi.Allah hepimizin yardımcısı olsun. umarım sizlerin bebişleri de iyidir,test sonuçlarınız temiz çıkar insallah.
bu arada bizde de yüzümüzde sivilceler çıktı, dr ılık temiz suyla tampon yaparak silin dedi, 1 kere yaptım geçti sayılır çok az kaldı.gaz içinse ek olarak sab samplex kullanıyorum memeden sonra çok rahat çıkarıyor gazımızı. zinco,metsil bi işe yaramadı bizde. umarım hepimiz burada birbirimize destek oluruz, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum iyi akşamlar kızlar