Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar bende bu konuda muzdaribim.Sütüm yetmiyor, mama takviyesi yapıyorum.Ne kadar mama veriyorsunuz bir günde? Valla moralimi üksek tutmaya çalışıyorum,umutsuzluğz hiç kapılmıyorum, süt arttıracak herşeyi yiyp içiyorum ama maalesef hala yeteri kadar süt gelmiyor,Bebişimde emiyor emiyor süt yok sinirleniyor, hırslanıyor oğluşum sonra başlıor ağlamaya.Bazen süt gelmesine rağmen memeyi almıyor,Korkuyorum memeyi bir daha almazsa diye.Zor işler zorrrr
kızlar benim hastalık dusunmekten psikolojim bozuldu mafoldumben
nezle olurmu gobegi dusmedi ne zaman dusecek emiyormu doyuyormu buyuyecek mi ..
uyuyamıyorum sıkıntıdan ... acaip bitkinlestim
birde bugun bende grip oldumm sanırım bunyem halsiz kaldıgı için offffff[/QUOTE
Selam Kalemittiii
Benm de eşim öyle delirtiyor beni yaa tunaya sürekli bi hastalıklar uyduruyor yok gözüne bişey oldu yok dilinde siyahlık var neler neleeerrr. İyi şeyler düşün iyi olsun, ben şunu anladımki annelik tamamen içgüdüsel bişey kaydirigubbakcemile3
hıh, galiba bizimki de yapamıyo..kabiz degil aybikee ama nedense buyuk tuvaletini yapamiyor ..
yaptigi zaman kakasi sivi ..
keremim bi deneyecegim zeytinyagini ins. bi zarari olmaz
kendimize yapıyruzz biliyorum eşim destek vermese kafayı yerdim bendebende kafayı yemek üzereyim o olurmu bu olurmu saçma sapan düşünceler kafamda hamileliğim ayrı geçti doğurdum ayrı Allah ' ım sen akıl fikir ver bana Ya Rabbim
Canım merhaba mamayı doktor tavsiyesiyle mi veriyorsun? Başlarda benim de sütüm çok azdı ve humana still tee içtim çok iyi geldi herşeyi yiyip içiyorum demişsin ama bunu denedin mi bide malt diye bişey var o da çok iyi geliyormuş...
kızlar benim hastalık dusunmekten psikolojim bozuldu mafoldumben
nezle olurmu gobegi dusmedi ne zaman dusecek emiyormu doyuyormu buyuyecek mi ..
uyuyamıyorum sıkıntıdan ... acaip bitkinlestim
birde bugun bende grip oldumm sanırım bunyem halsiz kaldıgı için offffff[/QUOTE
Selam Kalemittiii
Benm de eşim öyle delirtiyor beni yaa tunaya sürekli bi hastalıklar uyduruyor yok gözüne bişey oldu yok dilinde siyahlık var neler neleeerrr. İyi şeyler düşün iyi olsun, ben şunu anladımki annelik tamamen içgüdüsel bişey kaydirigubbakcemile3
selam canım elimde degil inan
Allah meleklerimizi bize bagıslasın kotu kotu dusunmekten stres oldum melegimede gecicek mafoldumben