- 25 Kasım 2008
- 4.545
- 453
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkesın derdı ayrı canlarım valla bende sankı 2 yıldır doğum yapmış gibiyim..lohusalık hak getire..
al benden de okadar hastanede ne yattıysam o
lohusalıkda neymiş işler bana bakıyo
selam kızlar nasılsınız? a.s.
çok özledim hepinizi... oğluşumdan vakit buldukça bakınabiliyorum... Allahım herkese tattırsın bu duyguyu...gerçekten dünyadaki herşeyi vaad etseler oğlumun kokusunu veremezler:asigim: herşey güzel gidiyor maşallah.. :lepi:bir gün annem bir gün k.validem kalıyolar yanımda sağolsunlar... aslında bir haftamız oldu toparladık ama 20 gün dolana kadar yardım edecekler... şimdilik bu kadar benden...
hepinizi ve meleklerinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn öptümmmmmmm Şeniz
selam kızlar ..ikigündür sütümaz bebişim doymuyor.. cok üzgünümmm
gobek bagınız kac gunde dustu kızlar bizim hala duruyorr :sinifsinif:
gobek bagınız kac gunde dustu kızlar bizim hala duruyorr :sinifsinif:
selam kızlar ..ikigündür sütümaz bebişim doymuyor.. cok üzgünümmm
selam canımcım benim ücüncü gün bitiminde düştü zemuszemuszemuszemus
hayatı boyunca hiç anne olmamış veya olmayacak kadınların yetiştirme yurdundan annelik yapmak icin bebek edindiklerinde annelij psikolojisiyle sütünün geldiğini duymuşmuydun canım ??? ben cok sasırdım hemsire arkadaslar anlattılar dolayısıyle neymiş emzirme tamamen psikolojik bir olguymus sütüm az cok gitti geldi die stress yaptığın anda bebeği emziremezsin benimde azalmıstı pes etmedim direttim '' BEN BEBEĞİMİ EMZİRCEM BEN ANNEYİM '' diye diye maşallah sütümü getirdim bunu dene tatlım hic bişey için canını sıkma sen annesin ve bebeğini emzireceksin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cok erken dusmus canım sizin gobeginiz
bende kendime aynen senin gibi telkin veriyorum özgecim ben anneyim emzirecem sutum gelicek pes etmicem diyorum ve bebegimi izleyerek yapıyorum bazen bunu inş.
selam kızlar bende bu konuda muzdaribim.Sütüm yetmiyor, mama takviyesi yapıyorum.Ne kadar mama veriyorsunuz bir günde? Valla moralimi üksek tutmaya çalışıyorum,umutsuzluğz hiç kapılmıyorum, süt arttıracak herşeyi yiyp içiyorum ama maalesef hala yeteri kadar süt gelmiyor,Bebişimde emiyor emiyor süt yok sinirleniyor, hırslanıyor oğluşum sonra başlıor ağlamaya.Bazen süt gelmesine rağmen memeyi almıyor,Korkuyorum memeyi bir daha almazsa diye.Zor işler zorrrr