- 30 Ekim 2008
- 5.968
- 4
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kıslar kızımnın uykuları çok şükür düzeld isabaha kadar uyuyo ama meme agzında uynadıgında babası gececi oldugu için kızımla yatıyoz koyun koyuna bende artık uykuınun tadına varıyom şükürler olsun hiç bitmicek sanmıştıum gece çaylARI rezene çayı ıhlamur derken artı kkendi kendi,ne uyuyo hi çtakviyesizzz hehe
ben de yanımda yatırıyorum kızlar, meme için uyandığı zaman yavaşça alıp emziriyorum ,uy kusu bölünmeden uyuyor..
ben kakasinin sivi oldugunu kabiz olmadigini belirtmek icin yazdim .yoksa ona takik degilim:)
2 saat kendini kasti bebegim kizariyor kendini epey zorluyor ...tuvaletini yapmkta zorlandgina eminim...
cok sukur gaz derdimiz yok...emince alttan ve agizdan cikariyor,.
kizlar bebegim 3 haftalik oldu ama gobegi hala dusmedi sizce normalmi bu??
mrb cnm,aynı sorun bizde de var, kaka sıvı ama yapana kadar inlemeler,tıslamalar,kızarmalar vsvs.. karnını ovalıyorum yüz üstü yatırıyorum ve kakasını yapması 1 saati buluyor, aynı zamanda gazı da aynı sancıyla çıkarıyoruz, sırf bu sancılar yüzünden uyutmam saatlerimi alıyor, bi çare bulursak haberleşelim olur mu? inş bi an önce düzelirler