Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kıslar kızımnın uykuları çok şükür düzeld isabaha kadar uyuyo ama meme agzında uynadıgında babası gececi oldugu için kızımla yatıyoz koyun koyuna bende artık uykuınun tadına varıyom şükürler olsun hiç bitmicek sanmıştıum gece çaylARI rezene çayı ıhlamur derken artı kkendi kendi,ne uyuyo hi çtakviyesizzz hehe
zuzucuk geçen hafta bende böle bi topic açmıştım ergen bebeğim diye
nasıl rahatsız olmuştum baya sardı yüzünü bebişimin içim yanıyodu baktıkça şimdi geçmeye başladı bi krem kullandık burdan kızlar tavsiye etmişti
kızlar benim berramın yüzünde minik mniik yağ bezesi gibi bişiler çıktı ya..ergenliğe girdi yawrucak erkenden:))) internetten okudm oluomuş geçermiş de sizin de warmı mrk ettim...bi de rezene çayını günde nekadar tüketirsem bi sakıncası olur acep..2-3 fincan çokmu
zuzumm kızz benim kızda sivilcelendi hatta bazılarının içleri beyaz beyazdı...
doktora sorduğumda normal olur demişti bende bişey kullanayımmı dediğimde gerek yok ama istersen bepanten kullan dedi, bende bikaç kez kullandım hakketen geçtizemuszemus
bu arada bebeimm çok teşekkür ederiz sanaa ticker içinŞeniz
reja ederunn yawrumm ne dimekk Şeniz kreminimi merheminimi sürdün cücümm
gozun aydın yasemincim maşallah zeynoya darısı basımıza
geceleri emzirmek için kalkmıyormusun???
kızlar benim berramın yüzünde minik mniik yağ bezesi gibi bişiler çıktı ya..ergenliğe girdi yawrucak erkenden:))) internetten okudm oluomuş geçermiş de sizin de warmı mrk ettim...bi de rezene çayını günde nekadar tüketirsem bi sakıncası olur acep..2-3 fincan çokmu