- 25 Ağustos 2008
- 3.408
- 0
kizlarr nisasum un bebisi dunyaya geldimi bilgisi olan bana cevap yazabilirmi:1hug:
geldi çoktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlarr nisasum un bebisi dunyaya geldimi bilgisi olan bana cevap yazabilirmi:1hug:
çok fenayım şeyma yaa. o kadar keyfimi kaçırıyoki bu ağrı.... nilim de pek az hareket ediyo bugün artık doğursak hiç fena olmayacak.. kaç kişi kaldı doğurmayan acaba
cnm 56 kişi var benım listeme göre...canım bıraz masaj yaptır başına iyi geliyor ayrıca dünde bızım harektlerimiz azaldı aybıkle konuştum odadedi doğum zamnı yaklaşınca hareketler azalıyomuş rahatladım...
canim persembe gunu sezeryan olacakti ama sonrasindan haber alamadim sagliklimi kendi iyiymii bebisi kac kilo v.s bilginiz varmii ..ayrica doguran anneleri tebrik ederimm doguracaklarada saglikli dogumlarr diiyorummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangeldi çoktan
ay ne bileyim artık herşeyi doğuma yorar olduk. çok bunaldım artık. allah hayırlısıyla sağlıkla gelmelerini nasip etsin de insan bunalıyo..ben de daha doğurmadım, dün bir sürü ev işi yaptım bugünde yapıyorum.. bakalım hayırlısı ancak tuhaf bir rahatlık var bende, sanki bir hafifleme oldu. annem aşağı tam imiş olabilir bebiş dedi.. bilemiyorum... hayırlısı bakalım...in. hepimiz sağlıkla en güzel şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza:Saruboceq::Saruboceq:
ay ne bileyim artık herşeyi doğuma yorar olduk. çok bunaldım artık. allah hayırlısıyla sağlıkla gelmelerini nasip etsin de insan bunalıyo..
selam kızlaaar Şeniz
bahaircim canım geçmiş olsun şakaklarına viks sür iyi geliyor yerimseniben
benim kızlar tam 3 gündür karnımda garip bir ağrı var ama çözemedim bi türlü... bebişin hareketleri maşallah iyi...
doğurmayan 20 li kişi varmış baktım nurefsanın listesine sendeki liste farlımı?
bide gece annem ço masaj yaptı ama işe yaramadı..
canim persembe gunu sezeryan olacakti ama sonrasindan haber alamadim sagliklimi kendi iyiymii bebisi kac kilo v.s bilginiz varmii ..ayrica doguran anneleri tebrik ederimm doguracaklarada saglikli dogumlarr diiyorummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam kızlaaar Şeniz
bahaircim canım geçmiş olsun şakaklarına viks sür iyi geliyor yerimseniben
benim kızlar tam 3 gündür karnımda garip bir ağrı var ama çözemedim bi türlü... bebişin hareketleri maşallah iyi...
Nurefsannn napıyorsun sekerimmm